Social Icons

Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Κυριακή 20 έως 26/8/17

ΚΡΙΟΣ: Στις 26 η Αφροδίτη περνάει στο Λέοντα Μέσα στο πρόγραμμα που θα διαμορφώσετε εσείς οι ίδιοι, βρείτε χρόνο για ξεκούραση, ώστε να οργανωθείτε καλύτερα, να κλείσετε υποθέσεις που είναι μάταιο να συνεχίζονται και να αποφύγετε εσωτερικές συγκρούσεις για το αν είναι σωστές οι αποφάσεις σας. Πλέον έχετε αρχίσει να είστε πιο προσεκτικοί και αναλυτικοί σε ότι συμβαίνει γύρω σας και κυρίως να στηρίζεστε περισσότερο στα δικά σας πόδια.
Ξέρετε ότι περάσατε πολλά για να πετύχετε τους στόχους σας, οπότε εκμεταλλευτείτε σωστά τα θετικά βήματα προόδου που κάνατε.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι νέοι προγραμματισμοί που θα κάνετε για την καινούρια χρονιά θα αφορούν τόσο την προσωπική σας ζωή, όσο και την επαγγελματική, γιατί σε πολλά σημεία θα συνδέονται και θα αλληλοεπηρεάζονται. Βασιστείτε στις γνώσεις και στις εμπειρίες που αποκομίσατε και επανακαθορίστε το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα πρέπει να γίνονται από εδώ και πέρα οι επαφές σας. Η βδομάδα θέτει τις βάσεις και σας δίνει τις προϋποθέσεις ώστε να ξεκινήσετε καινούριες κατακτήσεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Ενισχύετε η ζωτικότητα, το κέφι και τη δημιουργικότητά σας. Έχετε ανάγκη να υπάρξει μια ισορροπία ανάμεσα σε αυτό που σας προσφέρουν και σε αυτό που εσείς προσφέρετε. Βελτιώστε τον τρόπο που επικοινωνείτε εντοπίζοντας τα αδύνατα σημεία σας και διορθώνοντας τα. Εξετάστε τα υπέρ και τα κατά στα θέματα που σας απασχολούν και προσδιορίστε ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις που έχετε, συνυπολογίζοντας ποιες είναι οι δυνατότητές σας ώστε να μη σπάσει η σειρά των επιδιώξεών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα σας δημιουργηθούν αρκετές ψυχολογικές πιέσεις και θα σας καλέσει να αποδείξετε πόσο ώριμοι είστε μέσα από ορισμένες δοκιμασίες. Γι’ αυτό και μόνο το λόγο αποφύγετε να παίξετε παιχνίδια μέσα στις σχέσεις σας ή να χρησιμοποιήσετε τους άλλους προκειμένου να ικανοποιήσετε και να εξυπηρετήσετε τα προσωπικά συμφέροντα και τις επιθυμίες σας. Επίσης, φροντίστε να μην παρασυρθείτε από την τάση σας να τα βλέπετε όλα με καλοσύνη και προβείτε σε υπερφίαλες ενέργειες ή παράτολμες κινήσεις που θα απαιτούν μεγάλα ρίσκα.

ΛΕΩΝ: Με την Ηλιακή έκλειψη στις 21 στο ζώδιό σας, πρέπει να δώσετε άμεσες και αντικειμενικές λύσεις όταν αυτές θα ζητηθούν, ακόμα και αν θα χρειαστεί να απομονωθείτε. Με τη βοήθεια συμπτώσεων και γεγονότων θα εξελιχθούν διαφορετικά, αλλά θα αποκτήσετε πολύτιμους υποστηρικτές στις κοινωνικές και επαγγελματικές σας σχέσεις και μέσα από αυτές θα βρείτε κίνητρα για να καταστρώσετε καινούρια σχέδια. Ενδέχεται να ανασυρθούν από το παρελθόν ιστορίες και επαφές που είχαν ξεχαστεί, λόγω καινούριων υποχρεώσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα βγείτε κάποιες φορές από το πρόγραμμά σας και ωθηθείτε να βγάλετε από μέσα σας παράξενα συναισθήματα και αρκετές ιδιοτροπίες. Προσπαθήστε να τα συγκρατήσετε όσο μπορείτε για να συνεχίσετε να είστε πρωταγωνιστές. Εάν δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις χωρίς εριστικότητα, ζητήστε τη βοήθεια αγαπημένων σας προσώπων που μπορείτε να στηριχθείτε επάνω τους, για να μην καταλήξετε να πολεμάτε τους άλλους και κυρίως τον ίδιο σας τον εαυτό. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα αποκτήσουν μεγαλύτερη βαρύτητα.

ΖΥΓΟΣ: Εκμεταλλευτείτε το γεγονός για να ξανασυναντηθείτε με φίλους ή συνεργάτες που είχατε χαθεί. Οι σχέσεις με τα φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα φαίνεται πως θα παίξουν βασικό ρόλο στη διαμόρφωση της καθημερινότητάς σας και με διάφορους τρόπους θα αποδειχθούν χρήσιμες στις τρέχουσες υποθέσεις σας. Είναι σίγουρο ότι θα έχετε επιτυχία στην επικοινωνία σας με τους άλλους και αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να προνοήσετε τι θα αποφύγετε  για να μην επαναλάβετε λάθη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κρατήστε τον ενθουσιασμό σας και βάλτε όρια στους άλλους μέχρι που μπορούν να σας χρησιμοποιήσουν ή να σας εκμεταλλευτούν. Αξιοποιώντας σωστά τις ευκαιρίες, περιορίσατε και σταθμίσατε κάποιες ζημιές του πρόσφατου παρελθόντος. Παρόλο που ο επαγγελματικός σας τομέας δε θα δεχθεί σοβαρές απειλές, είναι απαραίτητο να καταστρώσετε από νωρίς τα σχέδιά σας για να κάνετε βελτιώσεις και ανανεώσεις όπου απαιτείται. Λύστε οικονομικές υποθέσεις που εκκρεμούν για να μη διαιωνίζονται και σας ταλαιπωρούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στις 25 με τον Κρόνο σε ορθή πορεία στον Τοξότη, παρά τις όποιες δυσκολίες αν βάλετε τα δυνατά σας η τύχη θα σας βοηθήσει να διακριθείτε στον επαγγελματικό σας τομέα και να πάρετε αυτά που σας αναλογούν και σας αξίζουν έστω και με καθυστέρηση. Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να αυξήσετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να αποκαταστήσετε τη φήμη σας στα σημεία που προσπάθησαν οι άλλοι να την ρίξουν. Αλλάζει οριστικά το σκηνικό της συναισθηματικής σας ζωής και οι ευκαιρίες για καινούριες γνωριμίες για εσάς τους αδέσμευτους θα είναι αρκετές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε λοιπόν να μην είστε ιδιότροποι και γκρινιάρηδες, γιατί δε θα είναι συμφέρον σας να εκφραστείτε αρνητικά σε κάτι που θα σας προσφερθεί απλά και εύκολα. Το ίδιο θα ισχύει και για τους δεσμευμένους, καθώς μια τέτοια συμπεριφορά θα κουράσει το σύντροφό σας παρά τις καλές προθέσεις που θα έχει. Κάποιες παρεξηγήσεις που θα υπάρχουν στο ημερήσιο πρόγραμμα με το σύντροφό σας, θα χρειαστούν τη στρατηγική τους για να λυθούν, καθώς οι στιγμές έντασης θα πρέπει να αποφευχθούν για να μην οξυνθούν περισσότερο τα πνεύματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι εναλλαγές στον έρωτα θα είναι συνεχείς και τα πράγματα δε θα είναι τόσο επώδυνα. Δείτε την παρούσα κατάσταση της προσωπικής σας ζωής από μια άλλη οπτική γωνία, ώστε να κατασταλάξετε ώριμα και να πάρετε μια συγκεκριμένη θέση μπροστά στις εξελίξεις, αλλά και στις ευθύνες της συντροφικής ζωής. Πρέπει να φροντίσετε να προσαρμόσετε καλύτερα στα μέτρα σας το νέο μοντέλο δέσμευσης που θα δημιουργηθεί, γιατί δε γίνεται πάντα να καταφεύγετε σε υπεκφυγές.


ΙΧΘΥΣ: Επιβάλλεται να προτιμήσετε τη φιλική προσέγγιση σε ότι θα σας απασχολήσει που θα βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και να κατονομάσετε τις αδυναμίες που εμποδίζουν κατά κάποιο τρόπο τη σχέση σας. Εξάλλου, η αναζήτηση της αλήθειας και το θάρρος να την αντιμετωπίσετε, θα δημιουργήσουν σαφώς ένα πολύ καλύτερο κλίμα στις ερωτικές σας υποθέσεις. Βάζοντας τις σωστές προτεραιότητες θα μειωθούν σημαντικά οι αντιξοότητες. Από τη στιγμή που θα αποφασίσετε να ενεργήσετε σωστά θα καταλήξετε σε μια σχέση που θα σας ταιριάζει πραγματικά και πάνω απ’ όλα θα είναι για εσάς αναζωογονητική.