Social Icons

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

ΚΡΙΟΣ: Αυξημένες θα είναι οι δραστηριότητες καθώς θα κάνετε νέα επαγγελματικά βήματα, ενώ παράλληλα θα βρείτε λύσεις για τα οικονομικά σας θέματα χάνοντας ή θυσιάζοντας κάτι.

ΤΑΥΡΟΣ: Αλλάζετε σελίδα στη συναισθηματική σας ζωή δίνοντας τέλος σε μια αρκετά άτυχη εποχή. Οι καλές στιγμές τώρα αρχίζουν και σας ανήκουν αποκλειστικά.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Βάλτε σε τάξη κάθε λογής συνεργασίες σας παίρνοντας αποφάσεις για αναχώρηση ή για μια σταθερή συνθηκολόγηση. Όλα έχουν το τίμημά τους και για να χαρείτε θα πρέπει να το πληρώσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφασίστε για το μέλλον της καριέρας σας και του τρόπου ζωής σας. Κινηθείτε με ευελιξία και δεχθείτε συμβιβασμούς για να υπάρχουν εξελίξεις στον οικονομικό σας τομέα.

ΛΕΩΝ: Μαζί με τους νέους στόχους που θα θέσετε, θα μπουν και νέα πρόσωπα στη ζωή σας. Συνεχίστε να εργάζεστε υπεύθυνα χωρίς να στηρίζεστε σε αυτά που σας λένε ή σας υπόσχονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορείτε πλέον να βασίζεστε σε μια ουσιαστική αποκατάσταση τόσο στην επαγγελματική σας ζωή όσο και στην προσωπική. Βάλτε μόνοι σας κάποια όρια που δε θα αγνοείτε.

ΖΥΓΟΣ: Κάποια από τα επαγγελματικά σας προβλήματα θα επηρεάζουν άμεσα την προσωπική σας ζωή. Αξιοποιήστε την πείρα και τις εμπειρίες σας στις συνεργασίες και στις οικονομικές συναλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάτι θα αφήσετε πίσω σας και κάτι νέο θα ξεκινήσετε. Θα έχετε αρκετή κίνηση και νευρικότητα, λόγω των καθυστερήσεων στα σχέδιά σας και των εντάσεων στις σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μέρα αποφασιστικής σημασίας, αφού θα υποχρεωθείτε να κάνετε υποχωρήσεις αλλά και να δώσετε ουσιαστικούς αγώνες για ένα καλύτερο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα έχετε την ευκαιρία να προβληθείτε τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις, αλλά να προβάλετε και τα ταλέντα που διαθέτετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Από το ξεκίνημα της μέρας θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε νέες εμπειρίες και να βγείτε από αδιέξοδα. Ξεκαθαρίστε άτομα και ασχολίες που δεν έχουν πλέον θέση στη ζωή σας.


ΙΧΘΥΣ: Οι εξελίξεις στις σχέσεις σας, οι αναθεωρήσεις στην καριέρα και οι μετακινήσεις που θα χρειαστεί να κάνετε θα αλλάξουν ουσιαστικά και ριζικά τη ζωή σας.