Social Icons

Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

ΚΡΙΟΣ: Είστε αρκετά δυνατοί αλλά ταυτόχρονα δυσκολεύεστε να προσαρμοστείτε. Στη συνέχεια θα μπορέσετε να διορθώσετε τα πράγματα και να προχωρήσετε ακάθεκτοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι προοπτικές για να πετύχετε αυτά που θέλετε είναι αρκετά καλές και η μέρα βάζει ένα καλύτερο υπόβαθρο σε επαγγελματικά σχέδια και διαπροσωπικές σχέσεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε εγωιστικές συμπεριφορές και πείσματα που έχουν αποδείξει ότι δε σας βοηθούν στις συναλλαγές σας. Το μεγάλο σας όπλο είναι η εξυπνάδα σας, οπότε μην πελαγώνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το μυστικό για τη δική σας περίπτωση είναι οι αναθεωρήσεις και οι δημιουργικές προσπάθειες. Οι εργασιακές σας σχέσεις χρειάζονται αυτή τη στιγμή την προσοχή σας.

ΛΕΩΝ: Επιβάλετε να γίνετε πιο ελαστικοί, να αποφύγετε τις απερισκεψίες της στιγμής και μη βιάζεστε να πάρετε θέση στην εξέλιξη ενός σοβαρού επαγγελματικού ζητήματος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχετε όρεξη για δράση και περιπέτεια, αλλά μαζί με αυτά ανακατεύονται καθυστερήσεις και άγχη για την πορεία του οικονομικού σας τομέα.

ΖΥΓΟΣ: Χρειάζεται να είστε ρεαλιστές γι’ αυτό μη στηρίζεστε σε ιδέες άλλων και συναισθηματικές εξάρσεις. Η μέρα που θα διανύσετε θα είναι σημαντική, αλλά δε θα είναι ούτε ήρεμη, ούτε εύκολη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφήστε το χρόνο να κυλήσει και να δείξει τις προθέσεις που έχει για εσάς. Οι καθυστερήσεις στα επιχειρηματικά σας σχέδια, ίσως οφείλονται σε κάποιες συνομωσίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει σε συνδυασμό με τις καθημερινές σας ανάγκες, σας φαίνονται βουνό αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ετοιμαστείτε για μια ριζική αλλαγή στον τρόπο ζωής σας και στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Αποφύγετε να πιέσετε καταστάσεις τη στιγμή που πολλά πράγματα δε θα τρέχουν γρήγορα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεπεράστε το άγχος σας και μην είστε ανασφαλείς, οι εξελίξεις στον εργασιακό σας χώρο στα μέσα του μήνα θα σας δώσουν τη λύση μάλλον με ένα επεισοδιακό τρόπο τη λύση ενός προσωπικού προβλήματος.


ΙΧΘΥΣ: Από εσάς εξαρτάται εάν θα καθιερώσετε μια σχέση που σας ενδιαφέρει ή αν θα τη διαγράψετε, αλλά να ξέρετε ότι θα πρέπει να κάνετε την προσπάθεια μόνοι σας χωρίς να περιμένετε υποστήριξη και βοήθεια από κάποιο άλλο πρόσωπο.