Social Icons

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

ΚΡΙΟΣ: Αυξημένη θα είναι η δυναμικότητά σας και μπορείτε να πετύχετε ένα νέο καθεστώς στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Κρατήστε ένα επίπεδο και επιδιώξτε σωστές εξηγήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι επαφές που θα έχετε θα σας δώσουν την ευκαιρία να αναθεωρήσετε αλλά και να βάλετε σε τάξη πολλές από τις ιδέες και τις σκέψεις σας, καθώς είστε πολύ κοντά στην εκπλήρωση κάποιων επιθυμιών σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα νιώσετε την ανάγκη να γεμίσετε τις μπαταρίες σας με το δικό σας τρόπο, μια που οι ευθύνες που θα αναλάβετε θα σας κάνουν να σκεφτείτε ότι χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορείτε να σκεφτείτε διάφορους τρόπους για να υπερασπίσετε τον εαυτό σας, ειδικά όταν νιώθετε τύψεις επειδή κάποιος σας καθιστά υπεύθυνους για τα δικά του προβλήματα.

ΛΕΩΝ: Οι αντιδράσεις σας αυτή την περίοδο θα είναι αυθόρμητες και τα υπέρ ή τα κατά θα τα διαπιστώσετε στην πορεία. Είναι σκόπιμο να διατηρήσετε αποστάσεις από οτιδήποτε σας φαίνεται απροσπέλαστο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείτε τους άλλους όσο αντικειμενικά μπορείτε. Θα χρειαστεί να κάνετε μια επίδειξη δύναμης, γι’ αυτό δεν πρέπει να αποσπάτε η προσοχή σας με μικρότητες.

ΖΥΓΟΣ: Μην ανησυχήσετε αν οι αρχικές σας προσπάθειες για κάποιες αλλαγές φανούν αδέξιες. Κάθε αρχή και δύσκολη, οπότε εξοικειωθείτε με το χρόνο και θα νιώσετε καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πολλές φορές τίποτα δεν είναι τόσο ξεκάθαρο, γι’ αυτό ψάξτε το αληθινό πίσω από το προφανές και βγάλτε την αλήθεια στο φως ακόμα και αν είναι δυσάρεστη αφού αυτή θα σας λυτρώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείξτε επιμονή γιατί η προθυμία σας να παραδοθείτε σε ένα νέο τρόπο αντιμετώπισης των καταστάσεων που ίσως μέχρι τώρα δε συνηθίζατε θα σας ωφελήσει μακροπρόθεσμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάντε τα απαραίτητα βήματα για να αποδεσμευτείτε από ιδιορρυθμίες που σας είναι επιζήμιες και από τρίτους που σας ενοχλούν και σας βγάζουν από το πρόγραμμά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφήστε τη μετριοφροσύνη και προβάλετε το δυναμισμό σας μόλις νιώσετε έτοιμοι. Μην αφήσετε συγκεκριμένα άτομα να ασκούν ισχυρή επιρροή επάνω σας και να σας καταδυναστεύουν.


ΙΧΘΥΣ: Δε θα επιλύσετε τα προβλήματά σας αν επιρρίπτετε τις ευθύνες σε άλλους. Αναλογιστείτε που βρίσκονται τα δικά σας λάθη και δείτε μέχρι ποιο βαθμό μπορείτε να διορθώσετε τα πράγματα.