Social Icons

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

ΚΡΙΟΣ: Ξεπεράστε μια επαγγελματική δυσκολία και προχωρήστε ακάθεκτοι. Ανοίγει ένας κύκλος οικονομικών συναλλαγών με την προοπτική να κάνετε περισσότερα ανοίγματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα νιώσετε έτοιμοι να αφήσετε οριστικά στο παρελθόν καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Ελιχθείτε στον κοινωνικό σας κύκλο και αξιοποιήστε τυχόν ευκαιρίες για το μέλλον σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι επαφές και οι συζητήσεις που θα έχετε θα επιβεβαιώσουν ότι έχετε πάρει σωστές αποφάσεις. Οι σκέψεις σας αρχίζουν να κατασταλάζουν σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επικρατήστε στους δρόμους που χαράξατε και υπερισχύστε στους τομείς που δραστηριοποιήστε. Ενεργοποιούνται θέματα καριέρας και με την κατάλληλη στρατηγική επιλύονται προς όφελός σας.

ΛΕΩΝ: Η επιθυμία σας να νιώσετε περισσότερο τους δικούς σας ανθρώπους μεγαλώνει περισσότερο. Μη χαλάσετε την ενέργειά σας καβγαδίζοντας για μικροπράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι αντιλήψεις και η στάση σας απέναντι σε διάφορες καταστάσεις, γίνονται αποδεκτές από τους άλλους. Ξεκινήστε διαδρομές σε νέα μονοπάτια, μια που τα ημίμετρα δε σας εκφράζουν.

ΖΥΓΟΣ: Η καριέρα σας θα βρίσκεται σε άνοδο αλλά εσείς είστε αυτοί που θα πρέπει να ρυθμίσετε τα θέματα που την αφορούν. Ξεκαθαρίστε ασάφειες στις σχέσεις με άτομα από το παρελθόν σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα γίνουν προσπάθειες ανάκαμψης από καταστάσεις που σας είχαν καταβάλει και θα τα πάτε αρκετά καλά καθώς έχετε μάθει να ελέγχετε το βασικό σας ελάττωμα, τον εγωισμό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε τα πειράματα και επενδύστε μόνο εκεί που είστε απόλυτα σίγουροι ή σε κάτι που είναι πραγματικό χρήσιμο. Έχετε αρκετούς λόγους να χαίρεστε αφού η ζωή σας αρχίζει να γίνεται συναρπαστική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάποιες από τις ισορροπίες σας που είχαν κινδυνέψει να ανατραπούν, αποκαθίστανται και η τύχη έρχεται από εκεί που δεν το περιμένατε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις καινούριες προκλήσεις που θα υπάρξουν γύρω σας. Το οικονομικό δέλεαρ μιας πρότασης σας παρακινεί να κάνετε ένα καινούριο άνοιγμα στον εργασιακό σας χώρο.


ΙΧΘΥΣ: Αξιολογήστε τις πιθανότητες που έχετε να κάνετε ένα μεγαλύτερο άνοιγμα στην καριέρα σας. Τώρα που οι φιλοδοξίες σας είναι πιο ρεαλιστικές μπορούν να είναι και εφικτές.