Social Icons

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να μην κάνετε καταχρήσεις γιατί δεν τις αντέχετε και αναζητήστε έναν αποτελεσματικό και ουσιαστικό τρόπο για να ελέγχετε τη συμπεριφορά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα αρχίσουν να περιορίζονται σημαντικά οι υπερβολές στη συμπεριφορά σας απέναντι στα άτομα που συναναστρέφεστε και ειδικά προς το σύντροφό σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Όσοι έχετε συνεργασίες θα αρχίσετε να νιώθετε καταπιεσμένοι και ενδέχεται οι έντονες αντιδράσεις σας να δημιουργήσουν αντιθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί μπορεί να βρεθείτε μόνοι και δε θα μπορέσετε να καλύψετε τις ανάγκες των εργασιακών σας θεμάτων, ούτε τις οικονομικές τους απαιτήσεις.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να μάθετε να αντιμετωπίζετε πιο πνευματικά τη ζωή σας, να σπουδάζετε τις εξελίξεις και να αναζητάτε την πείρα εκείνων που πραγματικά ξέρουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αρχίζετε να βλέπετε τη σχέση σας πιο αισιόδοξα και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για αυτήν. Επιτέλους κοπάζουν οι εντάσεις που σας είχαν προκαλέσει τρίτα πρόσωπα και το μεταξύ σας κλίμα φτιάχνει.

ΖΥΓΟΣ: Αξιοποιήστε τις ενδεχόμενες γνωριμίες που υπάρχουν στον κοινωνικό σας κύκλο. Διεκδικώντας μια καλύτερη θέση στη ζωή σας πετυχαίνετε την αναβάθμιση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφασίστε να είστε εσείς οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων στα προσωπικά σας θέματα. Στη σχέση που έχετε με το σύντροφό σας φροντίστε να μη φτάνετε στα άκρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρκετά ευνοημένη θα είναι η δημιουργικότητά και η γόνιμη φαντασία σας. Συγκρατήστε την επιθετικότητά σας και διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας σε οτιδήποτε θεωρείτε ωφέλιμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χρησιμοποιήστε τη διπλωματία σας και αποφύγετε τις διενέξεις με τους γύρω σας. Για να κερδίσετε την ηρεμία στο χώρο σας πρέπει να πείσετε και όχι να επιβληθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κρατηθείτε μακριά από κουτσομπολιά και κριτικές και σύντομα αυτή σας η στάση θα εκτιμηθεί. Εάν ελέγξετε τις κυριαρχικές τάσεις που σας χαρακτηρίζουν όλα θα πάνε καλά.


ΙΧΘΥΣ: Οι δημιουργικές σας δραστηριότητες δε θα αφήσουν αδιάφορους τους συνεργάτες σας. Κρατώντας αδιάλλακτη στάση κάνετε τους άλλους να υποφέρουν και εσάς να απογοητεύεστε.