Social Icons

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Εάν μέχρι τώρα συνεχίζετε να νιώθετε πως μέχρι τώρα δεν είστε ευχαριστημένοι μην ψάξετε για πρόσκαιρα υποκατάστατα, γιατί θα νιώσετε πως είστε μέσα σε πολύ κόσμο αλλά στην ουσία είστε μάλλον μόνοι σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην περιμένετε από τους άλλους να λύσουν τα δικά σας προβλήματα, γιατί αν εσείς κάθεστε απαθείς απέναντι σε αυτά είναι λογικό πως οι άλλοι δε θα μπουν καν στον κόπο να σας στηρίξουν.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Έρχονται ανακατατάξεις σε προσωπικό επίπεδο και αυτό που θα σας χαρακτηρίζει έντονα εκτός από την υπεραισιοδοξία θα είναι η υπερβολή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να βρείτε ένα τρόπο να διατηρήσετε μία σταθερή πορεία που να μην έχει πολλούς ελιγμούς για να μη χάσετε τον αρχικό σας στόχο.

ΛΕΩΝ: Βρείτε τις ισορροπίες σας και κάντε μια νέα αρχή όπου τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά όσο θα θέλατε. Θα έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε σχέσεις που πέρασαν κρίση και να διορθώσετε τα λάθη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι σίγουρο πως θα σας προκληθούν ανησυχίες και αρκετό άγχος καθώς οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες που έχετε αναλάβει δεν έχουν μπει ακόμα σε μία σειρά και επιμένουν να σας ταλαιπωρούν.

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να δουλέψετε μεθοδικά και συστηματικά, ώστε να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Μην μπερδεύετε το ρομαντισμό με τα εργασιακά σας θέματα, γιατί θα δείξετε ασυνεπείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι αντίθετες απόψεις που έχετε στη σχέση σας, θα φέρουν εντάσεις και προστριβές. Είναι η σειρά σας να αποδείξετε στο έτερον ήμισυ την αγάπη σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας όταν ακούτε μεγάλες κουβέντες από συνεργάτες. Φιλοσοφήστε τα γεγονότα, μη μένετε σε μικρότητες και ζητήστε τη συμπαράσταση των φίλων σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Νέες ιδέες από τους συνεργάτες σας έρχονται για να σας λύσουν τα χέρια. Δώστε αρμοδιότητες στους συνεργάτες σας και μην τα επιβαρύνεστε όλα μόνοι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφήστε το σύντροφό σας να εκφραστεί και να δείξει με λόγια και έργα αυτά που αισθάνεται. Παλιές διαφωνίες θα δώσουν τη θέση τους σε κοινούς στόχους και οι προθέσεις του θα είναι καλοπροαίρετες.


ΙΧΘΥΣ: Σταματήστε να σκέφτεστε ορθολογιστικά και αφεθείτε στις χαρές που σας δίνει η σχέση σας. Περιορίστε ευαισθησίες και πάψτε να παίζετε με τις λέξεις εάν θέλετε να υπάρχει ειλικρίνεια.