Social Icons

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Μην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας. Διευθετήστε τα οικονομικά σας προβλήματα, γιατί οι πιέσεις που θα δεχθείτε θα σας φέρουν σε αδιέξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ: Ένα ταξίδι ή μια εκδρομή θα σας βοηθήσει να βρείτε την ηρεμία σας και να ξεκουραστείτε, μια που θα προκύψουν ξαφνικές αλλαγές σε καταστάσεις που θεωρούσατε δεδομένες.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρείτε λύσεις για όσες σχέσεις σας κινούνται οριακά, δείξτε τον αληθινό σας εαυτό και σταματήστε να παίζετε με τους άλλους. Μια νέα γνωριμία θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα οικονομικά σας θέματα έρχονται στο προσκήνιο λόγω ευθυνών, αλλά ο μήνας είναι θετικός για να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που σας πιέζουν και να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΛΕΩΝ: Αντιληφθείτε την υποκρισία που υπάρχει γύρω σας και μη βλέπετε μόνο όσα θέλετε. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οικεία σας πρόσωπα θα σας γεμίσουν αρκετό άγχος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ένα παλιό πρόσωπο θα ξαναμπεί στη ζωή σας και θα έρθετε σε δίλημμα για το τι πρέπει να πράξετε. Προσέξτε τις κινήσεις σας γιατί έχετε άτομα που ενεργούν εναντίον σας και τα αγνοείτε.

ΖΥΓΟΣ: Τα περισσότερα προβλήματα τα προκαλείτε από μόνοι σας με τη στάση που κρατάτε. Προσπαθήστε να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας και παράλληλα στηρίξτε ένα φίλο που έχει ανάγκη τη βοήθειά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείτε με λογική τις καταστάσεις γιατί το συναίσθημα σας οδηγεί σε λάθος δρόμο. Κάντε αλλαγές στον προσωπικό σας χώρο, γιατί έχετε ανάγκη από αέρα ανανέωσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ψάξτε να βρείτε τις αλήθειες που κρύβονται και μη τα βάζετε με λάθος ανθρώπους. Δείξτε υπομονή και σωστή κρίση στα εμπόδια που υπάρχουν στα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφήνετε να σας κυριαρχεί ο φόβος και η ανασφάλεια, γιατί η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Η μέρα είναι κατάλληλη και για να προβείτε σε ένα νέο φλερτ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκτός από τις δικές σας ανάγκες επιβάλλεται να προσπαθήσετε να δείτε και των άλλων, αλλά μην αναλωθείτε μόνο σε ένα συγκεκριμένο άτομο που σας προκαλεί συναισθηματικό πόνο.


ΙΧΘΥΣ: Η συμπεριφορά σας δε συναινεί στο να λύσετε παρεξηγήσεις με κοντινά σας πρόσωπα και τα απρόοπτα έξοδα σε συνδυασμό με τις υποχρεώσεις που έχετε σας δημιουργούν άγχος και υπερένταση.