Social Icons

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Ζητήστε από τους άλλους αποδείξεις για αυτά που ισχυρίζονται ότι μπορούν να σας προσφέρουν. Όταν πεισμώνετε είναι δύσκολο οι άλλοι να σας δικαιώσουν για τις απόψεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να είστε πιο διαλλακτικοί χωρίς να επιτρέπετε να σας βάζουν στο μικροσκόπιο. Η πλούσια φαντασία θα σας βοηθήσει να ανταποκριθείτε άψογα στις ανάγκες σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Με τη βοήθεια της λογικής και της σύνεσης, δώστε λύσεις στα προβλήματά σας. Έχετε τον τρόπο σας να ισχυροποιήσετε τη θέση σας στον επαγγελματικό χώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αφήσετε εξωγενείς παράγοντες να σας περιορίσουν στις κινήσεις σας. Απλοϊκές πολιτικές δεν μπορούν να σας βοηθήσουν να λύσετε σοβαρά θέματα.

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να βρεθείτε στο ίδιο μήκος κύματος με το σύντροφο και τους συνεργάτες σας. Φανείτε πιο ανεκτικοί με αυτούς που δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά λόγω συνθηκών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ερμηνεύστε κάποια λόγια συνεργατών σας, για να μπορέσετε να προλάβετε τις εξελίξεις. Στηρίξτε φίλους σας που βρίσκονται σε ανάλογη θέση με εσάς.

ΖΥΓΟΣ: Μη επαναπαύεστε στους άλλους γιατί θα είστε έρμαια των επιθυμιών τους. Μόνο με την πειθώ θα αντιμετωπίσετε συνομιλητές σας που αντιδρούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην παρασυρθείτε από χίμαιρες γιατί η προσγείωσή σας θα είναι ανώμαλη. Όταν κάνετε βεβιασμένες και απρόσεκτες κινήσεις, σίγουρα κάνετε λάθος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χειριστείτε τα θέματά σας με διπλωματία και όχι με συναισθηματισμό. Τα όριά σας δεν πρέπει να παραβιάζονται, ιδίως τώρα που δεν είστε τόσο καλά ψυχολογικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη δέχεστε πιέσεις από ανθρώπους που θέλουν να σας εκμεταλλευτούν. Τολμήστε δημιουργικές και μόνιμες αλλαγές στην προσωπική και κοινωνική ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αποκαλύψετε προσωπικές σας στιγμές σε άτομα που δεν μπορούν να σας καταλάβουν. Προσδιορίστε τις φιλοδοξίες σας και κατασταλάξτε σε αυτό που θέλετε να πετύχετε για να προωθήσετε τη ζωή σας.


ΙΧΘΥΣ: Εκκρεμότητες και κεφάλαια της ζωής σας πρέπει να κλείσουν. Ρυθμίστε τις όποιες εκκρεμότητές σας, για να γεφυρώσετε διαφορές που έχουν προκύψει με τους συνεργάτες σας εξαιτίας αυτών.