Social Icons

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Εκτιμήστε στο σύντροφό σας ότι σας αφήνει ανενόχλητους να ασχοληθείτε με τις προτεραιότητές σας. Καλύτερα να αναβάλετε να πάρετε αποφάσεις, γιατί και οι δυο θα λειτουργείτε κάτω από πίεση.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ανάγκη σας να κάνετε καινούριες επαφές θα είναι έντονη. Θα προκύψουν πολλές νέες γνωριμίες που η κάθε μία από αυτές θα παίξει το δικό της ρόλο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο διακριτικός τρόπος με τον οποίο θα προσεγγίζετε τους άλλους θα σας βοηθήσει να βρείτε τη χρυσή τομή στις σχέσεις που για κάποιο λόγο δεν πάνε όπως θα θέλατε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα πρέπει να κρατήσετε μία γραμμή στη συμπεριφορά σας και όχι τη μια στιγμή να είστε προσεκτικοί και υποχωρητικοί και την άλλη σκληροί και απόλυτοι.

ΛΕΩΝ: Δείτε τις ουσιαστικότερες προδιαγραφές που έχετε σαν άνθρωπος και θα καταλάβετε καλύτερα αυτό που είναι καλό για την υγεία σας, ενώ παράλληλα θα ασχοληθείτε και με την ομορφιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Από τη μία το άγχος σας για επιτυχία, από την άλλη οι ψυχολογικές μεταπτώσεις που υποβάλετε τον εαυτό σας, έχετε χωρίς να το καταλαβαίνετε στα όρια των αντοχών σας.

ΖΥΓΟΣ: Οτιδήποτε έχει να κάνει με την προώθηση νέων επαγγελματικών βάσεων ολοκληρώνεται και κατ’ επέκταση αναλαμβάνετε σταδιακά και πλήρως τις ευθύνες καινούριων καθηκόντων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σταματήστε τις κατά μέτωπο επιθέσεις και προσπαθήστε να βρείτε λίγη χαρά στη σχέση σας. Έχετε τη δυνατότητα να τη βελτιώσετε και να ξεπεράσετε τα εμπόδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι αλλαγές που θα προκύψουν στον εργασιακό σας χώρο, θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα. Για να πετύχετε τους κοινούς σας στόχους πρέπει να κινηθείτε συλλογικά στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ζητήστε βοήθεια από τους γύρω σας, εάν η επίλυση κάποιων πρακτικών θεμάτων σας δημιουργεί πανικό. Λειτουργήστε με ευγένεια και κατανόηση, στις εκρήξεις των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε αντιπαραθέσεις με άτομα που σας ανταγωνίζονται και μπορούν να σας βλάψουν. Δείξτε ψυχραιμία, καθώς σήμερα θα εναλλάσσονται  ενθουσιασμός και απογοήτευση.


ΙΧΘΥΣ: Αν θέλετε να σας καταλαβαίνουν όσοι είναι γύρω σας, εκφραστείτε ελεύθερα και ειλικρινά. Ζητήστε βοήθεια από τους γύρω σας, για να μην πανικοβάλλεστε στην επίλυση κάποιων πρακτικών θεμάτων.