Social Icons

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2017

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 

Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Αύγουστος...


Στις 2 ο Ουρανός μπαίνει σε ανάδρομη πορεία στον Κριό και είναι σκόπιμο να κρατηθούν οι ισορροπίες και να αποφευχθούν οι επιπολαιότητες. Να είστε προσεκτικοί στις αποφάσεις σας, καθώς θα υπάρξουν αιφνίδιες αλλαγές. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος).

Στις 4 ο Δίας στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, η ανασφάλεια, το άγχος και η κούραση θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Μην πάρετε αποφάσεις που δεν έχετε μελετήσει όλες τις παραμέτρους, καθώς θα εξαρτηθεί η μετέπειτα πορεία σας.

Στις 7 πραγματοποιείται Μερική Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο μαζί με την Πανσέληνο, βγάζοντας στην επιφάνεια κρυμμένα συναισθήματα. Απροσδόκητες εξελίξεις και εκπλήξεις έρχονται σε σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές. Αρκετοί από εμάς θα αναγκαστούμε να αλλάξουμε τον τρόπο που κινούμαστε και να εκμεταλλευτούμε τις δυνάμεις μας που είχαμε βάλει στο χρονοντούλαπο. Διαχειριστείτε με σύνεση νομικές και οικονομικές εκκρεμότητες πριν καταλήξετε σε αποφάσεις. Πλησιάστε άτομα εμπιστοσύνης που μπορούν να σας στηρίξουν και να σας ενθαρρύνουν και προσδιορίστε τις ανάγκες σας. Σε κοινωνικό επίπεδο η συγκεκριμένη έκλειψη προκαλεί αναταραχές, εγκληματικές ενέργειες, παρασκήνιο, ξεσπάσματα, ενώ δε θα λείψουν και οι κρυφοί εχθροί. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) του 2ου δεκαημέρου.

Στις 10 ο Ερμής στην Παρθένο σε εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, φέρνει ενδιαφέρουσες συζητήσεις και συναντήσεις. Θα υπάρχει ηρεμία και καλή διάθεση, όψη που κάνει τη μέρα ιδανική για να βγείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, καθώς και ο Ήλιος από το Λέοντα σε εξάγωνο με το Δία στο Ζυγό, σας βοηθάει να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας. Αφήστε τη λογική να κυριαρχήσει και να σας δείξει το μονοπάτι τη επιτυχίας.

Στις 12 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στην Παρθένο, προκαλεί ασάφειες, νευρικότητα και καθυστερήσεις σε ότι σχετίζεται με την επικοινωνία. Φροντίστε να μην υπογράψετε οτιδήποτε δεν έχετε μελετήσει με κάθε λεπτομέρεια, ώστε να αποφύγετε προβλήματα. Να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας και αποφύγετε επιπόλαιες κινήσεις ή τάσεις λεκτικής επιθετικότητας. Εξάλλου, την ίδια μέρα η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, ενισχύει τον ρομαντισμό και την τρυφερότητα, αλλά δε θα λείψουν λόγια από το φιλικό περιβάλλον.

Στις 13 ο Ήλιος στο Λέοντα σε τρίγωνο με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη, φέρνει σταθερά κέρδη και θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Έχοντας υπομονή και υπευθυνότητα μπορείτε να προβείτε σε νέα ξεκινήματα.

Στις 15 η Αφροδίτη
στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, κάνει τη μέρα ακατάλληλη για συνεργασίες, νέα επιχειρήματα ή επενδύσεις. Τα προβλήματα που θα προκύψουν δε θα σας αφήσουν να κινηθείτε ελεύθερα.

Στις 17 η Αφροδίτη
στον Καρκίνο σε τετράγωνο με το Δία στο Ζυγό, αυξάνει την τάση για υπερβολές και περιττά έξοδα. Αποφύγετε ακρότητες που θα βάλουν σε κίνδυνο τον οικονομικό σας τομέα και κατά συνέπεια την εγκυρότητά σας σε επαγγελματικό επίπεδο.

Στις 20 ο Άρης στο Λέοντα σε εξάγωνο με το Δία στο Ζυγό, σας δίνει τη δυνατότητα νε ξεπεράσετε εμπόδια και δυσκολίες, ενώ ταυτόχρονα σας ανοίγει νέους δρόμους και ευκαιρίες.

Στις 21 πραγματοποιείται Ολική Ηλιακή έκλειψη μαζί με τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα. Πρωτοβουλίες και σταθερότητα στις αλλαγές θα προωθήσουν σε νέα σχέδια και στόχους. Η αισιοδοξία που θα επικρατεί θα αυξήσει τις δημιουργικές τάσεις, αλλά και τον ερωτισμό σε προσωπικό επίπεδο. Αποφύγετε ουτοπικές καταστάσεις που θα σας απομακρύνουν από τους στόχους σας. Μαζί με την έκλειψη, ο Ήλιος στο Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Κριό, ευνοεί επαγγελματικές αλλαγές, συνεργασίες και επαφές. Η έμπνευσή σας θα χτυπήσει κόκκινο, βοηθώντας να υλοποιήσετε σχέδια ευκολότερα. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) του 3ου δεκαημέρου.

Στις 22 ο Άρης στο Λέοντα σε τρίγωνο με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη, φέρνει επαγγελματικές ευκαιρίες και επιτυχίες αν κινηθείτε έξυπνα και μεθοδικά. Μελετήστε προτάσεις που θα σας γίνουν και πράξτε αντίστοιχα.

Στις 24 η Αφροδίτη
στον Καρκίνο σε τετράγωνο με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Κριό, αυξάνει τα παράπονα και κάνει τα εύκολα να φαίνονται δύσκολα.

Στις 25 ο Κρόνος επανέρχεται σε ορθή πορεία στον Τοξότη, βοηθώντας σας να πειθαρχείτε στις παρούσες καταστάσεις, χωρίς όμως να στερείστε τη διασκέδαση και τις στιγμές χαλάρωσης. Αλλαγές που θα προκύψουν έπρεπε ήδη να έχουν γίνει για να υπάρχει ισορροπία και απλά θα πρέπει να τις ακολουθήσετε.

Στις 26 η Αφροδίτη περνάει στο Λέοντα, αυξάνοντας την αισιοδοξία και τον ερωτισμό. Χρησιμοποιήστε θετικά την ενέργεια που θα έχετε για να πλησιάσετε οικογενειακά και αγαπημένα πρόσωπα,  αλλά και για να ομορφύνετε την καθημερινότητά σας. Νέες σχέσεις είναι πιθανές αυτό το διάστημα, αφού τα συναισθήματα θα βγαίνουν ευκολότερα προς τα έξω.
 
Στις 27 ο Δίας
στο Ζυγό σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη, φέρνει βοήθεια από συνεργάτες και άτομα κύρους ώστε να προωθήσετε πιο εύκολα τα σχέδιά σας ή να έρθετε πιο κοντά στους στόχους σας.

Στις 31 ο Ερμής ανάδρομος περνάει στο Λέοντα,  μειώνοντας τον ενθουσιασμό σας. Κατανοείστε τι συμβαίνει γύρω σας τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό. Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις ή να ξεσπάσετε, ειδικά σε θέματα που θα αφορούν σχέσεις.