Social Icons

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Οι συνεχείς αναδρομές σε καταστάσεις του παρελθόντος θα σας βοηθήσουν μόνο αν θα είστε έτοιμοι να αναγνωρίσετε τα λάθη σας και να μάθετε μέσα από αυτά.

ΤΑΥΡΟΣ: Αρχίστε να αναζητάτε καινούριες ιδέες αφού οι μικρές και καθημερινές ατυχίες σας έχουν κουράσει. Για να καταξιωθείτε χρειάζεται να καταβάλετε ακόμα πιο σκληρή προσπάθεια.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο προγραμματισμός που έχετε κάνει αρχίζει να αποδίδει και οι ξαφνικές ιδέες που έχετε αποδεικνύουν πως πια έχετε μπει για τα καλά σε ένα νέο δρόμο εξέλιξης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επειδή ο ερωτικός σας τομέας δείχνει να είναι αρκετά ευάλωτος, πρέπει να δείτε πιο προσεκτικά τι συμβαίνει ώστε να μην κάνετε άλλα απατηλά όνειρα.

ΛΕΩΝ: Έχετε πάψει πια να ενδιαφέρεστε τόσο για την καθημερινότητά σας και αυτό που σας απασχολεί πιο έντονα είναι να βρείτε ένα τρόπο για να αποφύγετε να δημιουργήσετε σαθρές σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είστε αναγκασμένοι να βάλετε σταθερά θεμέλια στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, καθώς πολλές από αυτές περνούν δύσκολες στιγμές και η οικογένειά παίρνει μια άλλη διάσταση.

ΖΥΓΟΣ: Η αλλαγή στα εργασιακά σας σχέδια θα είναι δημιουργική και δεν πρέπει να καταβληθείτε από τις εσωτερικές σας φοβίες. Όμως, μην περιμένετε θαύματα στο να ξεπεράσετε καταπιεστικές καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να μπορέσετε να αποδεχθείτε το σύντροφό σας όπως είναι, πρέπει πρώτα να αποδεχθείτε τον εαυτό σας και να τολμήσετε να ξεπεράσετε τις ανασφάλειες που τρέφετε χρόνια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κοινωνικά και επαγγελματικά δείξτε προσοχή και επιμέλεια, ώστε περιπέτειες και ελπίδες για το μέλλον σας να μην έχουν αναπόφευκτες απώλειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάποιο σημαντικό γεγονός ή κάποιο συγκεκριμένο άτομο θα σας προβληματίσει έντονα και θα σας υποχρεώσει να αλλάξετε τα σχέδιά σας ή ακόμα και να αλλάξετε μια συμμαχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποια αγκάθια που υπάρχουν στις σχέσεις σας με τους άλλους και στα οικονομικά σας πλάνα σας προβληματίζουν. Αφήστε κατά μέρος τις υπερβολές και δείτε τι μπορείτε να κάνετε.


ΙΧΘΥΣ: Προετοιμαστείτε για ένα μελλοντικό νέο ξεκίνημα στον εργασιακό σας χώρο. Ίσως χρειαστεί να δώσετε μια μάχη για να προωθήσετε τα φιλόδοξα σχέδιά σας.