Social Icons

Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Ο απόλυτος και ο αμετακίνητος είναι ο χειρότερος τρόπος για να ρυθμίσετε τις διαφορές σας, αφού έτσι το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να χάσετε το δίκιο σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Το ένστικτό σε αρμονική συνεργασία με το μυαλό σας, θα σας βοηθήσει να αντέξετε τις αυξημένες σας υποχρεώσεις και να μη χαθείτε στις ευθύνες ή βρεθείτε σε αδιέξοδο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να βελτιωθούν οι σχέσεις σας δεν πρέπει να ρίχνετε όλο το βάρος σε αυτές. Ξεκινήστε πρώτα επιλύνοντας τα πρακτικά σας θέματα, εργασιακά και οικονομικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακόμα και στα πιο δύσκολα είστε ευνοημένοι, καθώς έχετε δίπλα σας ένα φύλακα άγγελο, που ακόμα και με κόπο και σχετικό άγχος, καταφέρνετε να επιλύσετε προβλήματα που σας περιβάλλουν.

ΛΕΩΝ: Αποβάλετε την υπερβολή σε οποιαδήποτε μορφή της, καθώς αυτός ο μήνας επιβραβεύει την υπομονή και τη διαλλακτικότητα τόσο στον προσωπικό σας χώρο, όσο και στον εργασιακό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εξαντλήστε τα περιθώρια που έχετε για να ρυθμίσετε τις σχέσεις σας και τα οικονομικά σας σχέδια. Ότι δεν μπορεί να γίνει αφήστε το για το δεύτερο μισό του μήνα που θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο.

ΖΥΓΟΣ: Γίνετε περισσότερο ρεαλιστές και εξετάστε προσεκτικά τα σημεία που σας συμφέρουν. Μόνο χωρίς ψευδαισθήσεις θα χειριστείτε πιο σωστά τα θέματα που σας ταλαιπωρούν και σας καίνε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χτυπήστε το κακό στη ρίζα του από το να βουλώνετε συνέχεια τρύπες. Βρείτε περισσότερο χώρο και χρόνο εάν αυτό που θέλετε πραγματικά είναι να αναπτύξετε το δημιουργικό σας ταλέντο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι αρμοδιότητες και οι ευθύνες που έχετε αναλάβει χρειάζονται επαναπροσδιορισμό, όχι όμως μονόπλευρα, αλλά λαμβάνοντας υπόψη τι θα ήθελαν και οι γύρω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ήρθε η ώρα να εξετάσετε όλα τα σοβαρά σας ζητήματα. Η αβεβαιότητά σας ευθύνεται στη μεγάλη σύγχυση που έχει προκληθεί και πρέπει να θέσετε ένα τέλος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν σας έχει κουράσει η μιζέρια που υπάρχει γύρω σας μην πιστέψετε πως θα απαλλαγείτε από αυτήν με φτηνά κόλπα. Πρέπει να επιστρατεύσετε όλα τα ταλέντα σας.


ΙΧΘΥΣ: ο μεγαλύτερός σας εχθρός είναι οι αναστολές σας. Πειραματιστείτε πάνω στη δουλειά σας και πολύ σύντομα η τύχη θα σας χαμογελάσει και θα αναπτερώσει το ηθικό σας.