Social Icons

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί τα άγχη σας να αφορούν τη δουλειά, αλλά έχει ανάγκη να του δώσετε περισσότερη σημασία. Ανοίξτε τους ορίζοντές σας και θα δείτε καθαρότερα τις νέες προοπτικές στην εργασία σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο σύντροφός σας βγαίνει από μια σκοτεινή περίοδο και θέλει την υποστήριξή σας. Μην πάρετε σπασμωδικές αποφάσεις που θα αφορούν τη σχέση σας, γιατί είναι επικίνδυνο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξεκαθαρίστε τι δεν ταιριάζει στις προσωπικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις. Ανανεώστε ότι δε λειτουργεί σωστά, χωρίς να δίνετε υποσχέσεις που δε θα κρατήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν εξαιρέσουμε την ασυνεννοησία που μπορεί να υπάρξει κάποιες στιγμές, η μέρα θα είναι υπέροχη. Ο σύντροφός σας περνάει ένα μεταβατικό κρίσιμο στάδιο και έχει ανάγκη από συμπαράσταση και συμβουλές.

ΛΕΩΝ: Το να παραδεχθείτε κάποια λάθη σας δεν είναι τόσο οδυνηρό όταν αγαπάτε πραγματικά. Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για να έχετε περισσότερη ελευθερία κινήσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναδιοργανώστε το πρόγραμμά σας με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν. Δημιουργούνται δυσκολίες και εμπόδια στα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΖΥΓΟΣ: Δείξτε τα ταλέντα και τη δημιουργικότητα που διαθέτετε, αποφεύγοντας να φαντάζεται στα μάτια των άλλων υπερβολικοί και κερδίστε τις καλύτερες των εντυπώσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν είναι κακό να κάνετε κάποιες αλλαγές που θα καλυτερέψουν τη ζωή σας, όμως, σκεφτείτε πρώτα αν αξίζει τον κόπο να κάνετε κάτι τέτοιο και τι θα σας κοστίσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε επαφές και συζητήσεις με άτομα που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα θέματά σας. Θα αυξηθεί αισθητά η αισιοδοξία σας με αποτέλεσμα να θέλετε να περάσετε τα όριά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Συζητήστε εφ’ όλης της ύλης με το άτομο που πιστεύετε ότι σας έχει εξαπατήσει. Να είστε σίγουροι πως με ένα πλατύ χαμόγελο μπορείτε να ανοίξετε πολλές πόρτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε λίγο από τον ελεύθερο χρόνο σας για να ασχοληθείτε με μέλη της οικογένειάς σας. Αν δεν μπορείτε να αλλάξετε την αισθηματική σας ζωή, τουλάχιστον φροντίστε να τη βελτιώσετε.


ΙΧΘΥΣ: Φροντίστε να γνωρίζετε κάθε στιγμή τι είναι αυτό που εσείς θέλετε. Προωθήστε τα καινούρια σας σχέδια έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας.