Social Icons

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Διατηρήστε τις αντοχές σας σε υψηλά επίπεδα, περιφρονώντας άτομα που προσπαθούν να επιβάλλουν τις απόψεις τους. Μην πιέζετε το χρόνο, αλλά αντίθετα αφήστε τον να δουλέψει για εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αρνηθείτε τις προτάσεις που θα σας γίνουν, γιατί θα βγάλουν λάθος συμπεράσματα για το άτομό σας. Για να είστε σίγουροι ότι θα γίνει αυτό που θέλετε, δώστε σαφείς εντολές.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ζητήστε από τα οικεία σας πρόσωπα να σας διευκολύνουν στις δυσκολίες σας. Εμποδίστε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να καταστραφεί οικονομικά με ουσιαστικό διάλογο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε ένα στόχο και προχωρήστε στην υλοποίησή του χωρίς να κοιτάτε πίσω. Με τόσες εναλλαγές της διάθεσής σας το σίγουρο είναι πως δε θα πλήξετε στιγμή.

ΛΕΩΝ: Η αβεβαιότητα που νιώθετε μπορεί να ξεπεραστεί, αρκεί να πιστέψετε στις ικανότητές σας. Εάν είστε ήρεμοι και ψύχραιμοι στις αντιδράσεις σας, θα κουμαντάρετε καλύτερα τις καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να είναι ομαλές οι σχέσεις σας φροντίστε να είστε πιο διαλλακτικοί στις απόψεις σας. Αξιοποιήστε κάποια περιουσιακά σας στοιχεία που μπορούν μακροπρόθεσμα να σας δώσουν κέρδη.

ΖΥΓΟΣ: Να είστε πιο διπλωματικοί γιατί η ζωή δεν είναι μόνο άσπρο και μαύρο. Δώστε χρόνο στους γύρω σας για να καταλάβουν πως λειτουργείτε και να σας βοηθήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα σας δοθούν αρκετές αξιόλογες ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Μη σκύβετε το κεφάλι σε όσους προσπαθούν να σας επιβληθούν, ακόμα και αν θα είναι συνεργάτες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυξημένες θα είναι οι πιθανότητες για να μπορέσετε να αλλάξετε κάποια πράγματα στη ζωή σας. Προσπαθήστε να μη δώσετε σε κανέναν υποσχέσεις που θα σας δεσμεύουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αρκεί να γίνετε περισσότερο κοινωνικοί για να μπορείτε να έχετε νέες γνωριμίες. Μη ζορίζετε τα πράγματα για να γίνουν όπως εσείς τα φαντάζεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν οι ενέργειες που κάνετε είναι αποδοτικές. Η δεσποτική συμπεριφορά που υιοθετείτε κάποιες φορές κάνει τους άλλους να νιώθουν ανίκανοι.


ΙΧΘΥΣ: Μην αφήνετε ανεξέλεγκτες καταστάσεις να αλλάζουν το πρόγραμμα της ημέρας σας. Ασχοληθείτε με κάποια θέματα που σας φαίνονται ανεξήγητα και προσπαθήστε να τα ερμηνεύσετε.