Social Icons

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

ΦΥΛΑΧΤΟ ΔΥΝΑΜΗΣ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Αχάτης…  ο μαύρος λίθος που σας προσδίδει γοητεία και σας εξασφαλίζει εύνοια από ισχυρά πρόσωπα ή άτομα κύρους. Προσφέρει την μεγαλύτερη προστασία από γλωσσοφαγιά, μάτι ή κακόβουλες ενέργειες εναντίον σας και καθιστά όσους σας φθονούν αδύναμους απέναντί σας. Προσελκύει τον πλούτο, την ανάπτυξη και την αφθονία.

Χαρίζει ευεξία, δίνει θάρρος, φέρνει ισορροπία και ωθεί τους συνομιλητές σας να λένε μόνο αλήθειες. Κρατά μακριά σας συγκρούσεις και διαφωνίες, ισορροπεί το yin και το yang, σταθεροποιεί την αύρα, φέρνει ευχάριστα όνειρα, προσελκύει πιστούς φίλους και ενισχύει τις θετικές σκέψεις.

Ο Αχάτης χρησιμοποιείται για προστασία από την αρχαιότητα στην Ελλάδα, επί Ρωμαίων, αλλά στο Μεσαίωνα.

Διατηρώντας όλες τις ευεργετικές του ιδιότητες έρχεται δεμένο περίτεχνα με αλπακά και λεπτομέρειες ορείχαλκου, συγκεντρώνοντας και την εύνοια του Ερμή καθώς ανήκει στους λίθους που τον αντιπροσωπεύουν. Προσφέρει καλή επικοινωνία, ευγλωττία, ενισχύει τη μνήμη και αυξάνει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Αντιστοιχεί στο τσάκρα της βάσης, του λαιμού, της καρδιάς και του τρίτου ματιού. Σε όποιο ζώδιο και αν ανήκετε μπορείτε να τον αποκτήσετε, καθώς ο Αχάτης μπορεί να τα αντιπροσωπεύσει όλα επάξια.

Φτιαγμένο εξ’ ολοκλήρου στο χέρι, ώστε το δικό σας φυλαχτό να μη μοιάζει με κανένα άλλο. Ενεργοποιείται σύμφωνα με την ημερομηνία γέννησης του κατόχου, τον προσωπικό του άγγελο και ορισμένη ώρα Σελήνης. 

Παραδίδεται καθαρισμένο από κάθε αρνητική ενέργεια, ώστε να προσδώσει στο μέγιστα τα οφέλη του. Ειδικά κατασκευασμένο και προορισμένο για να φέρει τύχη και προστασία στον ιδιοκτήτη του. Δεν έχει καμία βλαβερή επιρροή. Ιδανικό για προσωπική χρήση ή για να το προσφέρετε σε αγαπημένα πρόσωπα. Μπορείτε να το φοράτε, να το έχετε στην τσέπη σας, να το βάζετε στην τσάντα σας, να το κρατάτε ή να το βάζετε πάνω σε σημεία του σώματός σας που έχετε ενόχληση καθώς μειώνει μυϊκούς πόνους.

Διατίθεται κατόπιν παραγγελίας στην προνομιακή τιμή των 45 ευρώ, για περιορισμένο αριθμό φυλαχτών.


Μπορείτε να το παραγγείλετε τηλεφωνικά στο 2104131584 και 2104222828 ή μέσω e-mail στο aleousi@gmail.com.
Δεκτές πληρωμές και με πιστωτική κάρτα.