Social Icons

Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Κυριακή 5 έως 11/3/17

ΚΡΙΟΣ: Τα θέματα που έχετε να προωθήσετε θα είναι αρκετά και ειδικά αυτά που ως τώρα δεν είχατε θέσει σε πρώτη προτεραιότητα. Θα παρακινηθείτε να γίνετε πιο πρακτικοί και να δραστηριοποιηθείτε για το συμφέρον σας σε όποιο επίπεδο χρειάζεται. Η συναισθηματική σας ζωή έχει βελτιωθεί σημαντικά και επαγγελματικά είχατε τις ευκαιρίες που χρειάζονταν για να μπορέσετε να ξεδιπλώσετε όλα τα ταλέντα σας, ακόμα και να στο δρόμο σας υπήρξαν καθυστερήσεις και εμπόδια. Επωφεληθείτε από επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις, που θα σας φέρουν πιο κοντά στους στόχους σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Στις 9 που ο Άρης περνάει στο ζώδιό σας, θα είστε πιο προστατευμένοι, αφού οι συγκυρίες και οι καταστάσεις, θα δουλεύουν υπέρ σας. Σκεφτείτε πως θα αξιοποιήσετε κάποια ταλέντα και ικανότητές σας, ώστε να μη χάσετε καμία από τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Το ενδεχόμενο να μην μπορείτε να ανταποκριθείτε στις πάγιες ανάγκες και υποχρεώσεις δεν υφίσταται, άρα δεν υπάρχει και λόγος να ανησυχείτε. Αναδείξτε τις δυνατότητές σας, χειριστείτε με σύνεση τους επαγγελματικούς σας στόχους και κάντε καλύτερους συνδυασμούς γενικότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορείτε να καταφέρετε μικρά θαύματα, αν έχετε καλύτερες σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Να θυμάστε πως πρέπει να είστε δίκαιοι με τους γύρω σας, ότι και αν προκύψει. Προβλήματα στον οικονομικό τομέα δε θα συναντήσετε, καθώς το κλίμα θα είναι αρκετά αισιόδοξο. Υπερασπίστε τα συμφέροντά σας και κάντε τις καταστάσεις να λειτουργήσουν προς όφελός σας, καθώς οι συμβιβαστικές ρυθμίσεις σε διαφορές που μπορεί να υπάρχουν ανάμεσα σε εσάς και τους συνεργάτες σας, δε σας ταιριάζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Παρόλο που πάντα καταφέρνετε να ταλαιπωρείτε τον οργανισμό σας ποικιλοτρόπως, ανακτάτε γρήγορα το μέτρο στο σημείο που πρέπει ώστε να μην έχετε προβλήματα με την υγεία σας. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε, καταπολεμήστε κακές συνήθειες που σας επιβαρύνουν και κάντε μια προσπάθεια να αποβάλετε το άγχος και τη βιασύνη που σας κάνουν απρόσεκτους. Κάντε τώρα μια καλή αρχή και θα δείτε πως στο μέλλον δε θα μπορεί τίποτα να σας αιφνιδιάσει. Ανανεώστε το εργασιακό σας περιβάλλον με όποιο τρόπο μπορείτε και θα δείτε πως οι αποδόσεις σας συνεχώς θα ανεβαίνουν.

ΛΕΩΝ: Πραγματοποιήστε τις απαραίτητες αλλαγές, βάλτε σε εφαρμογή νέα σχέδια και στόχους και εργαστείτε με συνέπεια. Πολλά από τα προβλήματά σας θα βρουν λύση, αρκεί να το επιδιώξετε.
Κρύβετε έντονο παρασκήνιο και δεν πρέπει να μπλεχτείτε σε συζητήσεις, ειδικά εκείνες που δε θα σας αφορούν, γιατί όχι μόνο θα σας κρίνουν, αλλά θα κινδυνέψουν και τα μυστικά σας. Φροντίστε να αναπτύξετε τη δημιουργική σας διάθεση, για να είστε έτοιμοι να λάβετε τα μηνύματα που θα σημαδέψουν την εξέλιξη της συναισθηματικής σας ζωής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όσο λιγότερα λάθη κάνετε, τόσο περισσότερο θα είστε συνεπείς με τους άλλους. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 12 στο ζώδιό σας, θα παίξει σημαντικό ρόλο να είστε πιο πρακτικοί και λιγότερο συναισθηματικοί, γιατί με το να παίρνετε τα πάντα της μετρητοίς, θα είστε αρκετά νευρικοί χωρίς λόγο και με αυτή τη στάση θα χάσετε κομμάτια της ζωής σας που δεν πρέπει. Σας αρέσει να είστε οι πρωταγωνιστές στις σχέσεις σας, αλλά αυτό μόνο δε σας φτάνει, θέλετε και το δείχνετε.

ΖΥΓΟΣ: Καλό είναι να κρατάτε κάποιες αποστάσεις από τους άλλους, αλλά θα πρέπει να είστε και διαθέσιμοι να ακούσετε τα προβλήματα των άλλων, όπως σας ακούνε και αυτοί όταν το έχετε ανάγκη σε εσάς. Αποβάλετε τη νοοτροπία που έχετε και διατηρείτε χρόνια τώρα πως πρέπει να δίνετε στους άλλους ή τα πάντα από τον εαυτό σας ή τίποτα. Υπάρχει και η μέση οδός, που δίνετε σε λογικά όρια και δε χάνετε καθόλου σε θαυμασμό και εκτίμηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βαθύτατα ρομαντικοί και λάτρεις της σεξουαλικότητας, δε θέλετε ποτέ να σταματάει το κυνήγι. Θα είστε πόλος έλξης για πολλούς, το φλερτ θα είναι υπεραρκετό και οι κεραυνοβόλοι έρωτες θα είναι οι εγγυήσεις σας ότι η μέρα δε θα είναι στάσιμη και ανιαρή. Κινητοποιηθείτε και μην ξεχάσετε να βασιστείτε στους φίλους σας και μη σας φανεί καθόλου περίεργο αν κάποιους από αυτούς τύχει να τους ερωτευθείτε. Όσοι είστε δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας και αν θα υπάρχει κάτι που θα την απειλεί, θα είναι η ανάγκη σας να αρέσετε και να επιβεβαιωνόσαστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Όπως φαίνεται το απρόοπτο, το απρόβλεπτο και η ανατροπή, θα είναι για εσάς ρουτίνα και όχι έκπληξη. Οι αλλαγές στη συναισθηματική σας ζωή θα είναι καταλυτικές, ακόμα και για όσους είστε ακόμα αδέσμευτοι και τα πιθανά σενάρια θα είναι πολλά. Αναζητήστε το άλλο σας μισό, αν είστε μόνοι. Εσείς παίρνετε τη μερίδα του λέοντος στην τύχη, οπότε ασχοληθείτε με εφήμερες σχέσεις μόνο αν το ζητούμενο σας είναι η περιπέτεια και η τόνωση της αυτοπεποίθησής σας. Όμως, αξίζει τον κόπο να βρείτε κάτι πιο ουσιώδες, απ’ το να γεμίσετε απλώς τη μοναξιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ως καλοί παίκτες που είστε δεν πρέπει να το βάζετε ποτέ κάτω, παρά τις όποιες δυσκολίες. Έχετε ακόμα πολλά να κάνετε, αλλά και να δώσετε τόσο στον εργασιακό σας χώρο, όσο και για τις άλλες σας υποχρεώσεις. Αυξήστε τη δραστηριότητά σας και οργανωθείτε κατάλληλα, χωρίς να πελαγοδρομείτε σε σκέψεις που δε σας οδηγούν πουθενά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κινηθείτε μεθοδικά και να μην αφήσετε να σας παρασύρουν άτομα που μαζί τους έχετε πολύ στενή σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε να είστε εμφανίσιμοι και υγιείς, για να βοηθήσετε τον εαυτό σας να αφήνει πίσω του καλές εντυπώσεις. Για να προβληθεί σωστά η εσωτερική σας ομορφιά, θα πρέπει να την προβάλλετε με σωστή επικοινωνία, ώστε να έχετε το πράσινο φως για κατακτήσεις που πάντα επιθυμούσατε. Δώστε μεγαλύτερη έμφαση στα εργασιακά και επαγγελματικά σας ζητήματα. Έχει έρθει η ώρα των αλλαγών και η τωρινή εβδομάδα θα σας ωθήσει σε εφαρμογές. Σπουδαίο ρόλο θα παίξουν οι σωστές διασυνδέσεις, αφού το ζητούμενό σας είναι να ανεβείτε ψηλότερα στην ιεραρχία.


ΙΧΘΥΣ: Στις 8 με τον Ερμή στο ζώδιό σας σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μην έχετε καμία αμφιβολία, πως θα έχετε άφθονες ευκαιρίες στον ερωτικό και επαγγελματικό σας τομέα. Η αποδοχή που θα εισπράττετε από τους άλλους θα είναι μεγάλη, γι’ αυτό καλό είναι να έχετε το νου σας απέναντι σε εκείνους που μπορεί να θελήσουν να σας εκμεταλλευτούν, ώστε αν τυχόν προκύψουν προβλήματα σε μεταγενέστερο επίπεδο να μπορέσετε να τα προλάβετε. Η ικανότητά σας να μπορείτε να δημιουργείτε φιλίες θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε σημαντικά άτομα και όσοι βρίσκονται κοντά σας θα αισθάνονται όμορφα.