Social Icons

Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Βάλτε στη ζωή σας λίγη ερωτική δράση και θα ανακαλύψετε πως έτσι εκτονώνεστε καλύτερα. Στον εργασιακό σας χώρο λειτουργήστε με πνεύμα φιλικό και δημιουργικό.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων, περιορίστε τις παρορμητικές ενέργειες. Μην απογοητεύεστε από τα έξοδα που βλέπετε να ξεπηδούν καθημερινά, όλα θα φτιάξουν.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η αμυντική στάση που φροντίζετε να διατηρείτε τον τελευταίο καιρό κουράζει τους φίλους και το σύντροφό σας.Μην παραπονιέστε γιατί οι αλλαγές που γίνονται έχουν ως αφετηρία τη δική σας συμπεριφορά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι απαντήσεις που περιμένετε θα καθυστερήσουν, γι’ αυτό μην πιέζετε ανθρώπους και καταστάσεις. Βρείτε τρόπους να λυθούν παρεξηγήσεις του παρελθόντος, διατηρώντας την ψυχραιμία σας.

ΛΕΩΝ: Η επέκταση των επαγγελματικών σας σχεδίων, θα σας προβάλλει έντονα στο χώρο σας. Βρείτε χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση, εάν νιώθετε πως η καθημερινότητα σας έχει αποδυναμώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πριν αρχίσετε την επίθεση σε στενούς συνεργάτες, διασταυρώστε κάποιες πληροφορίες που μπορεί να σας δημιουργήσουν πρόβλημα χωρίς λόγο.

ΖΥΓΟΣ: Ξέρετε προκαταβολικά πως οι υπηρεσίες που θα προσφέρετε δε θα πληρωθούν αναλόγως. Περιορίστε όσο μπορείτε τα συναισθήματά σας που αυτή την περίοδο φτάνουν στα άκρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για τους περισσότερους από εσάς τα αποτελέσματα στον επαγγελματικό σας χώρο θα είναι θετικά. Η νοσταλγία και οι αναμνήσεις δε θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε την κακή σας διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε την κτητική διάθεση που έχετε, καθώς καταλυτικό ρόλο θα παίξει η παρουσία φίλου σας. Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ότι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν και μην κάθεστε με σταυρωμένα χέρια. Ξεκουραστείτε και ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας με καινούριες ελπίδες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε να βρεθείτε κοντά σε άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς. Πρέπει να αποδείξετε τι πραγματικά αξίζετε, για να γίνετε αποδεκτοί από το περιβάλλον σας.


ΙΧΘΥΣ: Μην αφήσετε την ευκαιρία για ένα ταξίδι να πάει χαμένη που θα σας ανανεώσει ψυχικά και σωματικά. Ελέγξτε τις συγκρούσεις που βλέπετε να ταράζουν τη σχέση σας με ένα συνεργάτη.