Social Icons

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Μη φερθείτε με επιπολαιότητα στα λεγόμενα ενός δικού σας ανθρώπου, αλλά δεχθείτε τις υποδείξεις του. Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ότι έχετε ανάγκη πρώτα.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη ρισκάρετε τη σχέση με έναν καλό σας συνεργάτη, γιατί έχει κουραστεί από τους παράλογους εγωισμούς σας και θα αντιδράσει.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Χαλαρώστε και μη τα βάζετε με τους άλλους, επειδή υπάρχει κάτι που βασανίζει το μυαλό σας. Μην κλείνετε την πόρτα σε κάθε νέα γνωριμία και περιορίζεστε σε ανθρώπους αποκλειστικά δικούς σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Λεκτικές συγκρούσεις εγκυμονούν κινδύνους, αν δεν τις αντιμετωπίσετε με διπλωματία και ευγένεια. Παρά την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα λόγω της επιφυλακτικότητας των άλλων, μια συμφωνία θα έχει αίσιο τέλος.

ΛΕΩΝ: Πρώτα βρείτε τα κοινά σημεία επαφής με το σύντροφό σας και μετά αποφασίστε για το μέλλον της σχέσης σας. Επειδή σήμερα η ψυχολογική σας κατάσταση προβλέπεται περίεργη, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην επενδύσετε σε καινούρια ερωτικά ενδιαφέροντα, πριν τελειώσετε μέσα σας με παλιές αγάπες. Προωθήστε τις ιδέες σας συμπληρώνοντας τες και με αυτές των συνεργατών σας που θα σας φανούν πολύτιμες.

ΖΥΓΟΣ: Μην παρασυρθείτε από ζήλιες τις στιγμής και ξεσπάσετε πάνω στο σύντροφό σας. Πριν σπαταλήσετε τα χρήματά σας, σκεφτείτε τις μέρες που θα έρθουν με ουσιαστικότερες ανάγκες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με διακριτικό τρόπο απορρίψτε προτάσεις που δε σας δίνουν ικανοποιητικές λύσεις. Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εργαστείτε σκληρά στον εργασιακό σας χώρο και αφήστε τις ονειροπολήσεις για το βράδυ. Μια συμβουλή από φίλο σας θα σας κάνει να δείτε πως έχετε άδικο στη στάση που κρατάτε απέναντι στο σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το χαρακτηριστικό της ημέρας θα είναι οι δημόσιες σχέσεις και οι κοινωνικές επαφές. Κάποιες φορές η ανάγκη σας να επιβληθείτε σας κάνει εγωιστές και ματαιόδοξους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν αποκλείεται σήμερα να ακούσετε ερωτικές εκμυστηρεύσεις που δεν περιμένατε. Σε όποιον επιχειρήσει σήμερα να σας χαμογελάσει το κέφι, απλά χαμογελάστε του.


ΙΧΘΥΣ: Δε θα πετύχετε τίποτα αν με την πρώτη απόρριψη σε θέματα εργασίας το βάλετε κάτω. Κάντε αποφασιστικές κινήσεις που θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη.