Social Icons

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Μην καθηλώνεστε σε καταστάσεις που ο σύντροφός σας φαίνεται να μοιράζεται με εσάς, αλλά δεν μπορεί να πράξει στη θέση σας. Με περισσότερη εμπιστοσύνη και αποδοχή  του εαυτού σας μπορείτε να είστε πολύ καλά μαζί.

ΤΑΥΡΟΣ: Μέσα από μία τυχαία συνάντηση θα πάρετε μια πολύ μεγάλη ικανοποίηση. Δε θα σας λείψουν οι πιέσεις, οι αιφνιδιασμοί ή τα απρόοπτα συναισθηματικού και κοινωνικού χαρακτήρα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αυτό που προέχει είναι να υπερασπιστείτε τους στόχους σας, κινούμενοι μεθοδικά και προβλέποντας περιστασιακούς κινδύνους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κρατήστε την ψυχραιμία σας και προσπαθήστε να βρείτε τρόπους που δε θα ρίξουν το ηθικό ή την αυτοπεποίθησή σας ούτε στο ελάχιστο.

ΛΕΩΝ: Επεκτείνετε τις γνωριμίες σας αποδεχόμενοι προσκλήσεις για εξόδους, καθώς μέσα από αυτές θα γνωρίσετε άτομα που μελλοντικά θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις απολαβές του οικονομικού σας τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μάθετε να διαπραγματεύεστε αυτό που έχετε στο μυαλό σας αν δεν μπορείτε να το εκφράσετε. Το έδαφος είναι γόνιμο και αυτή τη φορά δεν απειλήστε τόσο πολύ στις προσπάθειές σας.

ΖΥΓΟΣ: Βγάλτε από πάνω σας την αμυντική ευαισθησία που δεν είναι τόσο λειτουργική. Βάλτε συναισθηματικά όρια και αφήστε τον εαυτό σας να υποκύψει στα καλέσματα του έρωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεκαθαρίστε μέσα σας ποιος είναι ο δικός σας ρόλος μέσα στη σχέση σας για να μπορέσετε να παραδοθείτε. Θα είναι πιο ωφέλιμο να μην κάνετε παρεμβάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείξτε εμπιστοσύνη σε κάποιο συνεργάτη σας και θα πετύχετε κάτι σημαντικό που νομίζατε πως μόνο εσείς μπορείτε να διεκπεραιώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αρκετά άτομα από το στενό σας οικογενειακό περιβάλλον, θα σας στηρίξουν υλικά και ηθικά. Μην αφήσετε τις ανασφάλειες που σας πιάνουν να επηρεάζουν την κρίση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να αποδείξετε την αξία των στόχων σας, υποστηρίξτε με όλες σας τις δυνάμεις τις απόψεις σας. Στηρίξτε ηθικά έναν συνεργάτη σας, για να αποδώσει περισσότερο απ’ ότι φαντάζεστε μια συνεργασία σας.


ΙΧΘΥΣ: Προετοιμαστείτε ψυχολογικά και περάστε την υπόλοιπη ημέρα με τη συντροφιά των φίλων σας. Θα ανταπεξέλθετε με ευκολία στις δυσκολίες από ευθύνες που έχετε αναλάβει σχετικά με οικογενειακές υποχρεώσεις.