Social Icons

Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Κυριακή 26/3 έως 1/4/17

ΚΡΙΟΣ: Με τη Νέα Σελήνη στις 28 στο ζώδιό σας, παραδεχθείτε τις αδυναμίες σας και αν χρειαστεί να είστε πιο διαλλακτικοί, ειδικά με τα άτομα της οικογένειάς σας για να συμβιβάσετε τα αντίθετα, κάντε το και θα υπάρξουν και πρόσωπα του περιβάλλοντός σας που θα σας βοηθήσουν. Δεν αποκλείεται αρκετοί από εσάς να ερωτευθείτε σε βαθμό απογείωσης, καθώς παραμένετε αθεράπευτα ρομαντικοί. Οι γνωριμίες που θα κάνετε θα είναι πολλές, ενδιαφέρουσες και γοητευτικές, αλλά και εσείς δεν πάτε πίσω.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Στις 31 ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας, οπότε οι αδέσμευτοι αφεθείτε στη χαρά του έρωτα, όμως, προσέξτε μην μπλεχτείτε στα δίχτυα του, γιατί μπορεί να πληγωθείτε, αν δεν έχετε διαλέξει σωστά. Όσοι είστε δεσμευμένοι, κρατηθείτε και αντισταθείτε στο να καταφύγετε σε μια παράλληλη ερωτική σχέση, που θα αναστατώσει την ήδη ταραγμένη ζωή σας. Εάν η σχέση που διατηρείτε έχει υποστεί κάποιες φθορές, αυτός θα είναι ένας ακόμη σεισμός που θα τη γκρεμίσει οριστικά καθώς θα είναι αδύνατο, να διατηρηθεί κάτι τέτοιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διατηρείστε σε οργάνωση και καλή κατάσταση τη γέφυρα επικοινωνίας με τον ερωτικό σας σύντροφο. Η εβδομάδα θα έχει κάποιες φάσεις δοκιμασίας, περισσότερο από το χώρο των συμπτώσεων, παρά από τις βασικές προθέσεις τρίτων. Κάποια πράγματα είναι απαραίτητο να γίνουν σα διαφώτιση σε προηγηθείς παρεξηγήσεις και τα μηνύματα που παίρνετε είναι ουσιαστικά για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Τα στοιχεία που πρέπει να καταπολεμήσετε για να βγείτε νικητές στο συναισθηματικό σας τομέα είναι οι αυταπάτες που τρέφετε και οι ιδιοτροπίες που συντηρείτε στον έρωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ίσως η βδομάδα για  τα ερωτικά σας να μην είναι τόσο ήρεμη, αλλά μέσα στη  ταλαιπωρία που θα υποστείτε, θα σας δώσει δυνατές γεύσεις χαράς. Να θυμάστε πως ακόμα και αν οι ικανοποιήσεις που θα λάβετε είναι στιγμιαίες, δε σημαίνει πως πρέπει να γίνετε αντιδραστικοί και να απογοητευτείτε ή να κλειστείτε στον εαυτό σας. Οι μεταμορφωτικές αλλαγές που συμβαίνουν στον κόσμο γύρω σας, είναι προκλήσεις για αλλαγή πορείας ζωής. Χρειάζεται δύναμη για να περιορίσετε τους φόβους σας για το μέλλον, όπως και μεγάλη προσπάθεια για να δεχτείτε την πραγματικότητα όπως διαγράφετε.

ΛΕΩΝ: Εάν θέλετε να αναδειχθείτε αισθητικά βρείτε άλλους τρόπους από τον έρωτα και την ευτυχία, γιατί μπορεί να είναι το καλύτερο ενισχυτικό της ομορφιάς αλλά εκτός από σπάνια συνήθως κοστίζουν και ακριβά. Όχι πως σας λείπει κάτι από τα δύο αλλά αν στηρίζεστε μόνο σε αυτά θα πέσετε στην παγίδα όταν κάτι δε θα πηγαίνει καλά να απογοητεύεστε και να χαλάτε την ψυχολογική σας διάθεση. Βάλτε ένα πρόγραμμα βελτίωσης της υγείας σας, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη διατροφή σας και βρείτε μεθόδους που θα σας απαλλάξουν από βλαβερές συνήθειες και θα σας τονώσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ακόμα και αν κάνετε μια εξαρτημένη εργασία η βδομάδα σας βοηθά ποικιλοτρόπως να γίνετε πιο αποδοτικοί και σαφώς πιο ανεξάρτητοι. Κινηθείτε με μια μεγαλύτερη άνεση και εκμεταλλευτείτε κάθε δυνατότητα ενίσχυσης της θέσης σας. Εξαντλήστε κάθε περιθώριο συνεννόησης και συνεργασίας στις αναποδιές και προσπαθήστε να αποφύγετε λάθη ή παρατυπίες με νόμους και κανονισμούς. Ίσως η σημερινή μέρα να είναι από τις πιο ενδεδειγμένες για να πάρετε αποφάσεις αλλά και για να τολμήσετε ενέργειες που έχουν σκοπό τη βελτίωση των οικονομικών σας.

ΖΥΓΟΣ: Στις 30 με το Δία σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, φιλοσοφήστε και μελετήστε τις ιδιαιτερότητες των άλλων γύρω σας, καθώς μόνο έτσι θα έχετε την απάντηση και συγχρόνως θα μπορέσετε να δεχτείτε μερικά από αυτά που σας εκνευρίζουν. Μπορεί θεωρητικά να τα δέχεστε, αλλά στην πράξη εξαντλείται γρήγορα η υπομονή σας. Στόχος σας είναι να κατανοήσετε τους άλλους, για να μπορεί η τύχη να σας διευκολύνει στη συνέχεια με πολλούς και ποικίλους τρόπους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι εκπλήξεις θα έρθουν μέσα από την επικοινωνιακή σας δραστηριότητα, γι’ αυτό επιμεληθείτε ιδιαιτέρως τις σχέσεις σας με τους άλλους σε όλους τους τομείς και την οικονομική σας αναδιοργάνωση. Δείτε καθαρά τις ευκαιρίες για να μη σας προβληματίσουν τα εμπόδια που θα μεσολαβήσουν. Επίσης, θα μπορέσετε να περάσετε αρκετές όμορφες ημέρες απολαμβάνοντας τη συντροφιά φίλων, αγαπημένων σας προσώπων.
Θα έχετε το θάρρος και τη δύναμη που χρειάζεστε για να βάλετε κάποιους δικούς σας όρους και να πείσετε για τις ικανότητές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι αλλαγές στις προτεραιότητές σας, αλλά και στον ωριμότερο τρόπο που αντιμετωπίζετε τη ζωή θα επιδράσουν στον εργασιακό σας χώρο, αλλά και στην εξέλιξή σας. Βέβαια, μπορεί οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε, για άλλους να είναι ριζικές και για άλλους μια προσπάθεια καλυτέρευσης της δουλειάς που ήδη υπάρχει.
Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα είναι πιο εύκολη και τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να προβείτε σε συζητήσεις και επαφές με άτομα που μπορούν να στηρίξουν τα σχέδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο οικονομικός σας τομέας θα διατηρείται σε ικανοποιητικά επίπεδα και πρέπει να φροντίσετε να τον διατηρήσετε έτσι. Οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για να καλυτερεύσετε τα έσοδά σας θα είναι πολλές, γι’ αυτό αναζητήστε το σωστό τρόπο αποταμίευσης, ώστε να μπορέσετε αργότερα να αγοράσετε ένα σπίτι ή κάποιο άλλο υλικό αντικείμενο που χρειάζεστε. Καθίστε και συζητήστε σοβαρά με το συνέταιρο ή το σύντροφό σας τον τρόπο που σκέφτεται την οικονομική του κατάσταση, γιατί αργότερα μπορεί να υποχρεωθείτε να αντιμετωπίσετε τις δικές του λανθασμένες οικονομικές κινήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακούστε προτάσεις και συμφωνίες που θα σας προτείνουν σχολαστικά και διερευνήστε τις πριν υπογράψετε, καθώς θα πρέπει να έχετε το νου σας για παραλείψεις ή υποσχέσεις που δε θα υλοποιηθούν στο έπακρο. Ο διάλογος θα βοηθήσει όχι μόνο τις σχέσεις σας, αλλά και την εσωτερική σας ηρεμία, αφού στα πάντα γίνεται μια καλύτερη προετοιμασία. Η πίεση που θα νιώσετε μπορεί να προέλθει και από τα οικογενειακά βάρη που θα επωμιστείτε. Ακόμα και αν οι διαφορές θα προβάλλουν έντονα, σχέσεις που αξίζουν θα αντέξουν στα χτυπήματα και θα συνεχιστούν.


ΙΧΘΥΣ: Η εβδομάδα θα σας δώσει τη δυνατότητα μιας καλύτερης αξιολόγησης φίλων, συγγενών και αγαπημένων προσώπων. Εάν πιστεύετε ότι πρέπει να ξεκαθαρίσετε ασάφειες, μπερδεμένες καταστάσεις, υποψίες που μπορεί να μεγεθυνθούν, προτιμήστε να το τις πρώτες ημέρες του μήνα. Καλό θα είναι να μη σας λείπει το τακτ, γιατί δεν είναι όλοι έτοιμοι την ίδια στιγμή να δεχτούν σκληρές εξομολογήσεις ή εξονυχιστική ανάκριση. Η αγάπη που νιώθετε για κάποια άτομα δε σας δίνει το δικαίωμα της υπέρβασης των δικαιωμάτων ή των αδυναμιών τους.