Social Icons

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 

Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Απρίλιος...

Στις 3 η Αφροδίτη ανάδρομη περνάει στους Ιχθείς , φέρνοντας προβληματισμούς στον οικογενειακό χώρο και θέματα του παρελθόντος στην επιφάνεια. Αναθεωρήστε μερικές από τις απόψεις σας και προσπαθήστε να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν ψυχρανθεί για να αλλάξετε το σκηνικό υπέρ σας. Επισκέψεις απρόσμενες είναι στο πρόγραμμα που όμως δεν πρόκειται να αλλάξουν την καθημερινότητα σας.

Στις 5 ο Κρόνος μπαίνει σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη, φέρνοντας καθυστερήσεις και αναβολές σε ταξίδια, νομικές υποθέσεις ή επαγγελματικές συμφωνίες. Η στασιμότητα που θα υπάρχει θα παίζει με την υπομονή και τα νεύρα σας, αλλά θα πρέπει να διατηρηθεί ο έλεγχος για να μην υπάρξουν περαιτέρω προβλήματα. Αποφύγετε οτιδήποτε νέο, όπως σχέση ή συνεργασία και ταυτόχρονα διαφυλάξτε σχέσεις που έχουν υποστεί ρήγματα, καθώς θα διαλυθούν οριστικά.

Στις 6 ο Άρης στον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, δημιουργεί νέες καταστάσεις και ευκαιρίες για εκμετάλλευση, αλλά θα πρέπει να εξετάζονται λεπτομερώς όλες οι παραμέτρους για να αποφευχθούν παγίδες.

Στις 7 ο Ήλιος στον Κριό σε αντίθεση με το Δία 
σε ανάδρομη πορεία στο Ζυγό, αυξάνει τον αυθορμητισμό οδηγώντας σας σε βιαστικές και λάθος αποφάσεις. Η κρίση σας δε θα είναι καθαρή να ξεχωρίσετε το σωστό από το λάθος και οι βιαστικές κινήσεις θα σας απομακρύνουν από τους στόχους σας.

Στις 8 η Αφροδίτη
ανάδρομη περνάει στους Ιχθείς σε τετράγωνο με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη, δυσκολεύει την έκφραση σε συναισθηματικό επίπεδο, ενώ καταπιεστικές συμπεριφορές δε θα βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε το τοπίο. Απεναντίας θα φέρουν ψυχρότητα και ρήξη σε σχέσεις.

Στις 9 ο Ήλιος στον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, κρύβει παρασκηνιακές καταστάσεις, πάθη και μυστικά που τείνουν να βγουν στην επιφάνεια. Μη θεωρήσετε ότι έχετε τη δύναμη για τα πάντα γιατί θα καταστρέψετε ότι χτίσατε.

Στις 9 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, επηρεάζει αισθητά τον οικονομικό τομέα για αυτό είναι ακατάλληλο διάστημα για νέα εγχειρήματα ή ρίσκα. Τα εμπόδια, οι καθυστερήσεις και οι παρανοήσεις θα δίνουν και θα παίρνουν, οπότε αποφύγετε να πιέσετε συνεργάτες ή να είστε άκαμπτοι στις απόψεις σας.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 11 στο Ζυγό, βγάζει στην επιφάνεια εγωιστικές συμπεριφορές και ακραίες απαιτήσεις. Υπάρχει δυσκολία στο να αποκατασταθούν οι ισορροπίες, καθώς απρόσμενες εντάσεις θα φέρνουν αναστάτωση σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Στις 15 η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Ιχθείς, κάνοντάς σας ξανά ευαίσθητους, ρομαντικούς και τρυφερούς. Σε προσωπικό επίπεδο θα αναζητάτε την αγάπη και την σταθερότητα, ενώ πολύ εύκολα θα εξιδανικεύετε αυτό που θεωρείτε άλλο σας μισό. Σε επαγγελματικό επίπεδο κρίνεται σκόπιμο να είστε εγκρατείς σε οικονομικές συμφωνίες, καθώς θα έχετε την τάση να ξοδεύετε πολύ περισσότερο από όσο αντέχει η τσέπη σας.

Στις 17 η Αφροδίτη στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Άρη στον Ταύρο, ομορφαίνει την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Περάστε όμορφες ώρες με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Στις 17 ο Ήλιος στον Κριό σε τρίγωνο με τον Κρόνο
σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη, φέρνει σταθερά κέρδη και θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Έχοντας υπομονή και υπευθυνότητα μπορείτε να προβείτε σε νέα ξεκινήματα.

Στις 20 ο Ερμής ανάδρομος περνάει στον Κριό, φέρνοντας τα πάνω κάτω και αφήνοντας παντού εκκρεμότητες. Η επικοινωνία θα προσκρούει σε εμπόδια, οι αντοχές περιορίζονται, ενώ μειώνεται αισθητά και η βοήθεια από πρόσωπα τη οικογένειας. Μη δώσετε βάση σε υποσχέσεις που θα ακούσετε, καθώς οι περισσότερες θα είναι κάλπικες ή ουτοπικές.

Στις 20 ο Πλούτωνας σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω,
φέρνει αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο που θα σας προκαλέσουν έντονη ανασφάλεια. Επανεξετάστε τους στόχους σας χωρίς βιασύνες και συνειδητοποιήστε τι είστε διατεθειμένοι να κάνετε για να πετύχετε. Μην αφήσετε την καθημερινότητα να σας πνίξει, αλλά αντισταθείτε σθεναρά για να πετύχετε στην πορεία. Ενδέχεται προσωπικές σχέσεις ή βαλτωμένες συνεργασίες να φτάσουν στο τέλος τους.

Στις 21 ο Άρης περνάει στους Διδύμους, αυξάνοντας την ουσιαστική επικοινωνία και το διάλογο.  Δημιουργεί τις προϋποθέσεις για αλλαγές και σας κάνει περισσότερο ευέλικτους σε κάθε περίπτωση. Δραστηριοποιηθείτε επαγγελματικά, αλλά και πνευματικά προσπαθώντας ταυτόχρονα να λύσετε προβλήματα που υπάρχουν στις προσωπικές σας σχέσεις. Όμως, επειδή την ίδια μέρα η Αφροδίτη στους Ιχθείς κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη, μην επιχειρήσετε αλλαγές ή ξεκαθαρίσματα σε συναισθηματικό επίπεδο, καθώς θα προκληθεί ψυχρότητα και ρήξη σε σχέσεις.

Στις 24 ο Ερμής ανάδρομος στον Κριό σε τρίγωνο με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη, απαιτεί υπευθυνότητα και προσήλωση στους στόχους. Προχωρήστε σε σημαντικές αποφάσεις, μόνο εφόσον έχετε μελετήσει τις λεπτομέρειες καθώς τα λάθη σε αυτή τη φάση δε συγχωρούνται.

Με τη Νέα Σελήνη στις 26 στον Ταύρο, εστιάστε στους στόχους σας και κάντε διορθωτικές κινήσεις όπου χρειάζεται. Ότι αποφασίσετε να ξεκινήσετε τώρα θα αντέξει στο χρόνο, παρόλο που θα έχετε αρκετές αμφιβολίες λόγω των ανάδρομων πλανητών (Ερμή, Κρόνο, Πλούτωνα). Σε προσωπικό επίπεδο θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές η απομάκρυνση λόγω συμπεριφορών. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού ( Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Στις 28 η Αφροδίτη περνάει στον Κριό, θέση που σας κάνει ιδιαίτερα δυναμικούς και ενθουσιώδεις, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις η άνεση που θα δείχνετε θα μοιάζει με επιθετικότητα. Προσπαθήστε να κατανοήσετε καλύτερα τα συναισθήματα όσων βρίσκονται γύρω σας, για να διατηρηθούν οι ισορροπίες και να μην παρεξηγηθείτε. Οι διαρκείς εναλλαγές στη διάθεσή σας, τείνουν να τρελαίνουν τους πάντες εκτός από εσάς.