Social Icons

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Οι αναπόφευκτες ανακατατάξεις στην προσωπική σας ζωή είναι προβλεπόμενες, αφού νιώθετε πως θέλετε να ξεφύγετε από παλιές σχέσεις και έτσι προσπαθείτε να δημιουργήσετε καινούριες.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι σκέψεις σας είναι πολλές και διαλέγετε για μια ακόμα φορά το μοναχικό δρόμο, με σκοπό να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Κάντε την αποχή σας από τα κοινά, αν νομίζετε ότι αυτό θα σας βοηθήσει.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Το κλίμα που διαμορφώνεται γύρω σας προσφέρεται για να προασπίσετε κάποια αιτήματά σας. Οι άλλοι μπορούν πλέον να ενδώσουν στις απαιτήσεις σας, αρκεί να διαπραγματευτείτε λογικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η διάθεσή σας να βγάλετε στην επιφάνεια κάποιες παρασπονδίες τρίτων για να έχετε καθαρή τη συνείδησή σας ίσως τελικά να γίνει και η αιτία να δημιουργήσετε προστριβές.

ΛΕΩΝ: Σκεφτείτε πριν δράσετε και ιδιαίτερα αν σκοπεύετε να αλλάξετε πορεία. Προσαρμοστείτε σε μια αλυσίδα γεγονότων που σίγουρα σας δίνει μηνύματα επαναπροσδιορισμού της στρατηγικής σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι ενστάσεις γύρω σας μπορούν να ενταθούν όταν παίρνετε αποφάσεις που δεν προκύπτουν μέσα από διάλογο. Εάν δε θέλετε να διαλύσετε σχέσεις ετών, ακούστε και τη γνώμη των άλλων.

ΖΥΓΟΣ: Ήρθε η ώρα να κάνετε πια αυτό που πραγματικά θέλετε εσείς, χωρίς περιορισμούς και πρέπει, μια που τώρα απαλλάσσεστε από κάποια καθήκοντα που σας κούραζαν και σας ταλαιπωρούσαν ψυχικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ενασχολήσεις σας δε σας αφήνουν περιθώρια να μείνετε λίγο μόνοι σας, αλλά λίγη μοναξιά είναι απαραίτητη, προκειμένου να κάνετε έναν απολογισμό και να προχωρήσετε σε αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι άσκοπες ενέργειες που κάνατε στο παρελθόν, επιβεβαιώνουν το πόσο σωστή είναι η αλλαγή πλεύσης σας. Έχετε πάρει σοβαρά πλέον κάτι που φαινομενικά είναι εύκολο, αλλά στην πράξη πολύπλοκο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αυτό το διάστημα εκπροσωπείτε μια ομάδα ανθρώπων που ουσιαστικά στηρίζονται σε εσάς. Μην τους απογοητεύσετε, φροντίστε να κάνετε την επανάστασή σας για το κοινό συμφέρον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι λύσεις που θα σας δοθούν θα σας εκτονώσουν και θα σας βγάλουν από τη διαδικασία του να κάνετε σπασμωδικές κινήσεις. Λίγη υπομονή ακόμα για να πάρουν όλα το δρόμο τους.


ΙΧΘΥΣ: Με μόνο σας στόχο την προσωπική και οικογενειακή σας γαλήνη, προχωρήστε σε ουσιαστική συνεργασία με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σας, εξετάζοντας προσεκτικά όλες τις προτάσεις.