Social Icons

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Εάν δε θέλετε να είστε απλοί θεατές, προσαρμοστείτε στις νέες εξελίξεις. Από το να σπάτε τα νεύρα σας με καθημερινά προβλήματα, προτιμήστε να εκτονωθείτε ερωτικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη δείξετε τις αδυναμίες σας στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, ούτε να κάνετε του κεφαλιού σας. Αντιδράστε έγκαιρα και σωστά την κατάλληλη στιγμή, αποφεύγοντας σπασμωδικές αντιδράσεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείξτε τα προτερήματά σας στους άλλους από το να περιμένετε να τα ανακαλύψουν. Βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας ή να πραγματοποιήσετε ένα ταξιδάκι αναψυχής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η επιφυλακτικότητα των άλλων μπορεί να εξαφανιστεί ακόμα και με ένα σας χαμόγελο. Σε μια συζήτηση που δεν μπορείτε να βγάλετε άκρη, αφήστε τους άλλους να κάνουν το πρώτο βήμα.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να ξεκουραστείτε, γιατί φαίνεται πως από αύριο θα σας περιμένει αρκετή δουλειά. Βάλτε σε μία τάξη υποθέσεις και εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μεταδώστε τον ενθουσιασμό σας στους φίλους σας και παράλληλα πείτε μια καλή κουβέντα στο σύντροφό σας. Μόνο με τη βοήθεια της λογικής θα μπορέσετε να βοηθήσετε ένα φίλος σας που έχει πρόβλημα.

ΖΥΓΟΣ: Προχωρήστε στη δρομολόγηση των επαγγελματικών σας στόχων, μόνο αν το επιτρέπουν οι συνθήκες. Πρέπει να εξοικονομήσετε χρόνο για να ασχοληθείτε με ένα καινούριο άτομο που μπήκε στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αντιδράστε έγκαιρα και σωστά την κατάλληλη στιγμή για να μη βγει το παρελθόν μπροστά σας. Εάν επιμένετε να είστε κτητικοί, να θυμάστε πως θα αντιμετωπίσετε την ίδια μεταχείριση αργότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η διάθεσή σας φτιάχνει αισθητά και θα βρείτε λύσεις εκεί που αδυνατούσατε τον προηγούμενο καιρό. Πλέον θα ξέρετε τι να κάνετε και πότε να λειτουργήσετε για να έχετε τα σωστά αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη βιάζεστε να γράψετε τον επίλογο, αλλά αφήστε τον καιρό να δείξει τις πραγματικές προθέσεις των συνεργατών σας. Μη στηριχθείτε σε αυθόρμητες πράξεις, γιατί άλλα θα περιμένετε και άλλα θα διαπιστώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Να είστε ελαστικοί, καθώς προσωπικές δεσμεύσεις θα σας εγκλωβίζουν. Μέσα από ένα κλίμα αντιδράσεων μπορείτε να καταλήξετε σε συμφωνίες καλύτερες από αυτές που προσδοκούσατε.


ΙΧΘΥΣ: Φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί στην επιλογή των φίλων σας και μην επιτρέψετε άτομα να επεμβαίνουν στη ζωή σας. Επειδή καμιά φορά ότι σας τάζουν είναι ουτοπίες, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις βασιζόμενοι εκεί.