Social Icons

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Με εναλλακτικές προσεγγίσεις σε κάποια θέματα, θα καταφέρετε να κρατήσετε τις αποστάσεις που χρειάζονται. Τα έχετε βρει με τον εαυτό σας και είστε αποφασισμένοι να δώσετε την προσωπική σας μάχη.

ΤΑΥΡΟΣ: Η δυναμική τροπή που θα πάρει η ζωή σας, δικαιολογεί γιατί δε μπορείτε να νιώσετε χαλαροί. Ανακατατάξεις και αλλαγές στον τρόπο που εκτιμάτε τις καταστάσεις, θα σας τονώσουν την αυτοπεποίθηση.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να πολιορκήσετε καινούριες προοπτικές που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής σας. Εάν οι σχέσεις σας ταλαντεύονται, φταίνε οι δικές σας αναθεωρήσεις και κανείς άλλος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κρατώντας τη θέση «όλα ή τίποτα», αυξάνετε την πιθανότητα να κρατήσετε κοντά σας ότι σας αξίζει. Για να βγείτε κερδισμένοι στην καθημερινότητά σας, πρέπει να δείχνετε αποφασιστικότητα.

ΛΕΩΝ: Απελευθερωθείτε από καταστάσεις του παρελθόντος και ενισχύστε τη διάθεσή σας τολμώντας αλλαγές. Οι συνθήκες του περιβάλλοντός σας έχουν αρχίσει να βελτιώνονται και μαζί και η αισιοδοξία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η επιφυλακτικότητά σας, εμποδίζει λάθη που μπορεί να γίνουν εξαιτίας του αυθορμητισμού σας. Η τύχη δε σας εγκαταλείπει εύκολα, αλλά οργανωθείτε για να έχετε αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ: Κινητοποιηθείτε με θάρρος, ώστε να καλύψετε ανάγκες σας που είχατε αφήσει πίσω. Οργανωθείτε και διεκδικήστε για τον εαυτό σας περισσότερη ικανοποίηση σε όλα τα επίπεδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η καταπίεση που ασκούν οι άλλοι σε εσάς, σας κάνει να δυσανασχετείτε και να αντιδράτε έντονα. Για να βγάλουν οι άλλοι τις μάσκες τους, δώστε πρώτοι εσείς το παράδειγμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σκεφτείτε έξυπνα και αιφνιδιάστε τους άλλους, για να μην μπορούν να κάνουν αλλιώς. Η αλήθεια θα σας κάνει να νιώσετε πιο κατασταλαγμένοι και έτοιμοι να πάρετε τις αποφάσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Από τις ίδιες σας τις πράξεις, υπάρχει το ενδεχόμενο να νιώσετε αρκετά εξαντλημένοι. Κρατήστε τις αποστάσεις σας, για να συγκεντρώσετε όση περισσότερη ψυχική δύναμη μπορείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επιβάλετε να είστε εγκρατείς, εφόσον έχετε να ανταποκριθείτε σε διάφορες προκλήσεις. Οι αποφάσεις που καλείστε να πάρετε σας δημιουργούν ένταση, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε διαφορετικά.


ΙΧΘΥΣ: Προσπαθήστε να αποκομίσετε καινούριες εμπειρίες, για να βγείτε κερδισμένοι. Λειτουργήστε με αμεσότητα και πάνω απ’ όλα να έχετε πίστη στον εαυτό σας.