Social Icons

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Κυριακή 1 έως 7/3/15

ΚΡΙΟΣ: Με τον Ερμή σε αντίθεση με το Δία στις 1, προχωρήστε σε ξεκαθαρίσματα και αναδιοργανώσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας, μια που οι εκκαθαρίσεις θεωρούνται επιβεβλημένες για να μπορέσετε να προχωρήσετε πιο άνετα και πιο σίγουρα. Η άμεση προτεραιότητα σας είναι οι σχέσεις σας και ιδιαίτερα οι συναισθηματικές. Όμως, είναι προτιμότερο ακόμα και αν κάποιες στιγμές πιέζεστε, να μην πάρετε καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας.


ΤΑΥΡΟΣ: Ο σύντροφός σας έχει ανάγκη να του δείξετε έμπρακτα τι νιώθετε για αυτόν, αφού με το να ασχολείστε συνέχεια με τα επαγγελματικά σας θέματα, τον κάνει να εισπράττει ότι αδιαφορείτε για αυτόν. Όσοι έχετε μια σταθερή σχέση, φροντίστε να την τονώσετε με όποιο τρόπο μπορείτε και γιατί όχι να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι που θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Έχετε παραπάνω από έναν λόγο για να είστε ευτυχισμένοι και θα σας ωθήσει να στρέψετε το ενδιαφέρον σας στον τομέα του έρωτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην παρασυρθείτε από άτομα που δεν ξέρετε καλά και θα τραβήξουν την προσοχή σας, ανεβάζοντας τις μετοχές σας στις ερωτικές κατακτήσεις, γιατί θα είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσετε και άλλη μια σχέση που όμως η σοβαρότητα και η διάρκειά της όχι μόνο δε θα είναι εξασφαλισμένες, αλλά θα σας δημιουργήσει πρόβλημα και στη σταθερή σας σχέση. Δεν χρειάζεται να βάλετε κινδύνους στη ζωή σας, ειδικά όταν δεν υπάρχει λόγος αφού με το σύντροφό σας περνάτε τέλεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με το Δία σε τρίγωνο με τον Ουρανό στις 3, οι αδέσμευτοι μπορείτε να αφεθείτε σε προσκλήσεις που θα σας γίνουν, καθώς ο κεραυνοβόλος έρωτας φαίνεται να σας χτυπάει την πόρτα, φορώντας τα καλά του. Αφήστε πίσω καταστάσεις και λάθη του παρελθόντος που σας πλήγωσαν και ανοίξτε καινούρια σελίδα στη ζωή σας, συντροφιά με ένα άτομο που θα είναι πρόθυμο να σας ακολουθήσει και πάνω απ’ όλα να σας καταλαβαίνει. Χαρείτε όσο μπορείτε τις στιγμές με έναν άνθρωπο που θα γίνουν το μέλλον σας.

ΛΕΩΝ: Οι συζητήσεις, οι συναντήσεις και οι επαφές που θα χρειαστεί να κάνετε για τον επαγγελματικό σας τομέα, θα σας καταναλώσουν τον περισσότερο από το χρόνο σας, αλλά θα αξίζει πραγματικά, αφού δε θα χάνεστε σε ανούσια πράγματα. Θα ενισχυθεί η δημιουργικότητά σας και οι συνεργάτες σας θα αρχίσουν να βλέπουν με διαφορετικό μάτι τα σχέδια που είχατε προτείνει και είχαν αφήσει στην άκρη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με την Πανσέληνο στις 5 στο ζώδιό σας, κάντε ένα διάλλειμα από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, τόσο για να ευχαριστήσετε τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα που επιζητούν τη συντροφιά σας, όσο και για εσάς τους ίδιους, αφού η απομάκρυνση από τα καθήκοντά σας, έστω και αν είναι προσωρινά, θα κάνει καλό στην ψυχολογία σας. Θα αυξηθεί η γοητεία και ο ερωτισμός σας, κάτι που θα ενισχύσει τον συναισθηματικό σας τομέα και θα σας προσφέρει όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ: Η επικοινωνία σας θα κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα, αφού το πλανητικό σκηνικό θα δρα υπέρ σας. Οι συζητήσεις που θα έχετε με τους συνεργάτες σας θα βρίσκουν το στόχο τους και στο πλευρό σας θα τάζονται οι δικοί σας άνθρωποι έτοιμοι να σας στηρίξουν. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και ανακαλύψτε αυτά που βρίσκονται πίσω από προσχήματα ή μισές αλήθειες, σε οικογενειακές, επαγγελματικές και ερωτικές σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί να νιώθετε φόβο για το τι μπορεί να κρύβεται από πίσω, όμως, είναι απόλυτα φυσιολογικό και αναγκαίο να δείτε αν υπάρχει κάτι που κρύβεται από πίσω, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβετε ποιοι είναι εχθροί και ποιοι φίλοι σας. Θα υπάρξει άνοδος και στο συναισθηματικό σας τομέα, ώστε να περάσετε αξέχαστες στιγμές με το σύντροφό σας όσοι από εσάς είστε δεσμευμένοι. Ίσως σας επιφυλάσσονται πολλές εκπλήξεις, αλλά θα έχετε τη δυνατότητα να επαναπροσδιορίσετε τη θέση σας μέσα στη σχέση και να ξέρετε τι να περιμένετε από αυτήν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 6, προσδιορίστε αυτά που επιθυμείτε διακαώς, για να μην αλλάζει η συμπεριφορά σας από τη μια στιγμή στην άλλη και ειδικά σε άτομα που δε σας φταίνε. Μπορεί οι ρυθμοί σας να είναι έντονοι, αλλά επειδή τα γεγονότα θα είναι ευχάριστα, η υγεία σας θα κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα. Εξάλλου, με αυξημένη τη γοητεία και τον ερωτισμό σας, πως θα μπορούσατε να μην είστε καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Λίγη προσοχή πρέπει να δείξετε, καθώς το άγχος και το στρες του επαγγελματικού φόρτου, τείνουν να σας κουράσουν, όμως, δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να ανησυχήσετε. Κινηθείτε με αργά και σταθερά βήματα, χωρίς να «ξεπετάξετε» τις εργασίες σας που θα είναι πολλές, μόνο και μόνο για να δείξετε ότι είστε παραγωγικοί, γιατί αυτό θα είναι αρνητικό για την ποιότητά τους και κατ’ επέκταση στον οικονομικό σας τομέα. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε, για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βάλτε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας για να κατακτήσετε τους στόχους σας. Η ισχυρή σας θέληση, θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα ατού σας, που θα μπορέσουν να πείσουν ακόμα και τους πιο δύσκολους συνεργάτες σας. Η διπλωματία σας συνεργάζεται με την καλή σας τύχη, γι’ αυτό μην προσπαθήσετε να εκλογικεύσετε συναισθήματα που θα δηλητηριάσουν την ψυχή σας. Βάλτε λογική στο συναίσθημα και συναίσθημα στη λογική.


ΙΧΘΥΣ: Η βδομάδα θα σας προσφέρει ευκαιρίες, που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε αλλαγές και ανακατατάξεις. Ψάξτε όποιο ζήτημα σας απασχολεί και η έμπνευση της στιγμής θα σας βοηθήσει πολύ και θα σταθεί χορηγός στις προσπάθειες σας. Βγείτε έξω και κάντε καινούριες γνωριμίες, γιατί ίσως μέσα σε αυτές να βρίσκεται το άτομο που περιμένατε χρόνια. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με το Δία στις 4, δεν αποκλείεται μια γνωριμία που θα κάνετε στον επαγγελματικό σας χώρο, να εξελιχθεί σε κάτι καλύτερο.