Social Icons

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Δεν είναι απαραίτητο οι άλλοι να έχουν την ίδια καλή ψυχολογία με εσάς. Όταν το παρακάνετε να είστε σίγουροι ότι θα φορτιστεί αρνητικά η ατμόσφαιρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι βασικές αλλαγές στη ζωή σας και κυρίως μέσα σας θα συντελεστούν τώρα, με αποτέλεσμα να διαφοροποιηθεί το κλίμα και το ύφος της ζωής σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η γενική κατάσταση θα σας ωθεί να αγωνιάτε για το μέλλον σας. Αναλάβετε πιο πρακτικές ευθύνες, αφού αισθάνεστε να κάνετε ξεκαθάρισμα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ευαισθησία θα σας οδηγήσει μόνο στο να βρεθείτε σε δύσκολη θέση ή σε θέση άμυνας. Πρέπει να αλλάξετε οπωσδήποτε τακτική, για να μη χρειαστεί να θυσιάσετε πολλά.

ΛΕΩΝ: Πολλά αυτά που θα σας εκφράζουν και περισσότερα αυτά που σας ικανοποιούν. Να είστε δημιουργικοί και έτοιμοι να δεχτείτε προσκλήσεις και ευκαιρίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συγκεντρωθείτε στην επέκταση των επαγγελματικών σας σχεδίων. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες να αυξήσετε στο έπακρο την παραγωγικότητά σας.

ΖΥΓΟΣ: Εργαστείτε περισσότερο αφήνοντας στην άκρη επιφυλακτικότητα και καχυποψία. Διευθετήσετε τα οικονομικά σας ώστε τα έξοδα να μην υπερβούν τα έσοδά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι υποθέσεις του στενού οικογενειακού σας κύκλου βρίσκουν την πρέπουσα λύση. Η φήμη σας αναπτύσσεται δυναμικά και η επιβεβαίωση των επιλογών σας, χαρίσει ενέργεια και γοητεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αγνοήστε τις αντιδράσεις και την κριτική που θα σας ασκήσουν δικά σας πρόσωπα. Μην αφήσετε τις ανασφάλειες να εδρεύουν μέσα σας, γιατί έτσι θα πληγωθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κανείς δεν ξέρει τον εαυτό σας καλύτερα από εσάς και πολύ συχνά αυτό το ξεχνάτε. Οι επενδύσεις θα συνεχίζουν να αποτελούν ευκαιρία αλλά ενδέχεται να συνοδευτούν από έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το ενδιαφέρον για την καριέρα και την επαγγελματική σας άνοδο θα είναι αυξημένο. Μπορείτε να συνεργαστείτε με άτομα που έχουν κοινούς στόχους και ενδιαφέροντα με εσάς.


ΙΧΘΥΣ: Δε θα διαμαρτυρηθείτε καθόλου εάν χρειαστεί να προσφέρετε επιπλέον υπηρεσίες. Έντονη ενασχόληση με κοινωνικές υποχρεώσεις και φίλους θα έχει η σημερινή ημέρα.