Social Icons

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε να αποδράσετε από την καθημερινότητα με μια εκδρομή. Οι εκκρεμότητές σας θα αρχίσουν να λύνονται και θα νιώσετε ανακούφιση.

ΤΑΥΡΟΣ: Πρέπει να κάνετε έξυπνους συνδυασμούς για να κρατήσετε τις ισορροπίες. Η καθημερινότητά σας είναι σας αγώνας δρόμου και κάπου εκεί ξεχνάτε ότι έχετε προσωπική ζωή.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε χρήματα άλλων για να κάνετε μια αγορά. Μην ξεχνάτε πως πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στο χέρι σας είναι να έχετε μια χαλαρή επικοινωνία με τους φίλους σας. Κάντε μια προσπάθεια να ακούσετε κάποια πρόσωπα, ακόμα και αν διαφωνείτε μαζί τους.

ΛΕΩΝ: Μερικές ώρες αναζήτησης με τον εαυτό σας, θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας. Μείνετε μακριά από κριτικές που γίνονται για άτομα που δε βρίσκονται παρόντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κρατήστε τη μέρα για τον εαυτό σας και χαλαρώστε μαζί με τους φίλους σας. Φροντίστε από μόνοι σας να καλυτερεύσετε τις συνθήκες που επικρατούν.

ΖΥΓΟΣ: Για να προχωρήσετε πρέπει πρώτα να αποδεσμευτείτε από εκκρεμότητες. Βρείτε χρόνο να βρεθείτε με το σύντροφό σας που έχετε παραμελήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απομονωθείτε για λίγο, ώστε να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις σας. Θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις σε τομείς που θα θέλατε να πάνε γρήγορα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προωθήστε σωστά τις αποφάσεις σας αν θέλετε να δείτε αποτελέσματα. Τα πάντα στη σημερινή μέρα θα σας παραπέμπουν στην ανανέωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτες ευκαιρίες που θα φανούν στα επαγγελματικά σας. Οργανώστε σωστά τις υποχρεώσεις που έχετε γιατί θα κουραστείτε πολύ γρήγορα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Παράτολμες ή επιπόλαιες ενέργειες στον επαγγελματικό τομέα οδηγούν σε αλλαγές και αναθεωρήσεις, όμως, όλα θέλουν μέτρο για να υπάρχουν οικονομικά οφέλη.


ΙΧΘΥΣ: Ξεκαθαρίστε συνεργασίες και αναζητήστε τρόπους για να αποκτήσετε καινούριες. Μπορείτε να παίξετε με ανοιχτά χαρτιά στα οικονομικά σας πλάνα.