Social Icons

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Ευκαιρίες θα υπάρχουν, γι’ αυτό επιστρατεύστε τις δυνάμεις σας και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Ορισμένες ασάφειες του επαγγελματικού χώρου μπορεί να σας κοστίσουν υλικά και ψυχικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Προχωρήστε τα σχέδιά σας κι ας εξακολουθούν να υπάρχουν εντάσεις και αρκετό παρασκήνιο. Μη βιαστείτε να δώσετε την καρδιά σας χωρίς να ζυγίσετε κάποια πράγματα που είναι αυτονόητα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφήνετε τη λογική να μπαίνει στη σχέση σας και να διαλύει τα όνειρα του συντρόφου σας. Κάντε κινήσεις για να τον βοηθήσετε στα προβλήματά του, χωρίς να περιμένετε να σας το ζητήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δε γίνετε και δε χρειάζεται να κάνετε πίσω σε αποφάσεις που είχατε πάρει και τις είχατε αποδεχτεί. Το περισσότερο ενδιαφέρον σας θα στραφεί στους οικογενειακούς δεσμούς.

ΛΕΩΝ: Η ανάγκη να προχωρήσετε σε νέα οικονομικά ανοίγματα, ίσως δεν είναι η καλύτερη ιδέα για σήμερα. Μην παρασυρθείτε από τις ευκαιρίες, γιατί θα πέσετε από τα σύννεφα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μετριάστε την ενέργεια σας, καθώς τα υπερβολικά αποθέματα θα σας ωθήσουν σε λάθη και θα ανατρέψουν σχέδια που είχαν δρομολογηθεί.

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε να ενισχύσετε την καλή σας τύχη, για να ζήσετε το όνειρο σας. Οι αλλαγές που θα αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα θα είναι πολλές και απρόσμενες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείτε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά, για να μην εξιδανικεύετε ή ισοπεδώνετε τα πάντα. Οι ευχάριστες ειδήσεις θα επισκιαστούν από εξαπατήσεις ατόμων που δεν υποψιάζεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη μπείτε στο παιχνίδι της κόντρας και των συγκρούσεων που δε θα οδηγήσει πουθενά. Ψυχραιμία και μεγάλες αντοχές, απαιτεί η σημερινή ημέρα από εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσέξτε τον τρόπο που θα χειριστείτε το λόγο και μην αφήσετε τους άλλους, να εισπράξουν ότι σας νίκησαν. Κάποιοι θα αποδειχθούν ανάξιοι της εμπιστοσύνης σας και σίγουρα δε θέλετε να βρεθείτε εκτεθειμένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποτραβηχτείτε όσο μπορείτε όταν βλέπετε ότι η ένταση στο χώρο είναι διάχυτη. Προτιμήστε να μείνετε με το σύντροφό σας, καθώς αυτός έχει τρόπο να σας ηρεμήσει.


ΙΧΘΥΣ: Παρά τις όποιες αντιξοότητες και τις τυχόν δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν, μη διστάσετε να βρείτε άκρη στις σημαντικές σας συνεργασίες.