Social Icons

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Η ικανότητα να αξιοποιείται τις συζητήσεις σας θα σας οδηγήσει σε ικανοποιητικά αποτελέσματα. Συγκρατηθείτε ως προς την υπερβάλλουσα και καταπιεστική συμπεριφορά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Βρείτε τρόπους που θα σας απεγκλωβίσουν από παλιές τακτικές και συμπεριφορές λανθασμένες. Μην αφήσετε οι απορίες ή οι αντιφάσεις να δημιουργήσουν ρήξη στη σχέση σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι αναγκαίο να κάνετε μερικά βήματα προόδου στην επικοινωνία σας. Η ακλόνητη στάση σας είναι που δημιουργεί τα προβλήματα με το σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είστε αρκετά έξυπνοι για να μαθαίνετε από τα λάθη σας και να μην τα επαναλαμβάνετε. Οι υποχρεώσεις του επαγγελματικού τομέα έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις αντοχές σας.

ΛΕΩΝ: Αφήστε πρωτοβουλίες στους συνεργάτες σας για να επανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Καμιά φορά μέσα από λόγια μπορεί να βρείτε έξυπνες και σωτήριες λύσεις για την πορεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προφυλαχθείτε από εκπλήξεις δυσάρεστες και αποφύγετε ευθύνες που πάνε να σας επιρρίψουν. Ακούστε αγαπημένα πρόσωπα τι έχουν να σας πουν και μην παίρνετε αψήφιστα τις συμβουλές τους.

ΖΥΓΟΣ: Κρατήστε ουδέτερη στάση σε συζητήσεις που θα γίνουν και θα αφορούν τρίτα πρόσωπα. Μη δώσετε αφορμές να γίνουν σχόλια και να ειπωθούν πικρά λόγια πίσω από την πλάτη σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ανανεωθείτε και φροντίστε να πλησιάσετε όσο μπορείτε το σύντροφό σας για να ομορφύνετε τη σχέση σας. Κοινωνικά θα είστε αρκετά δραστήριοι, ώστε να ωφεληθείτε από γνωριμίες και να αναπτύξετε τα ενδιαφέροντά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι εντάσεις που θα κυριαρχούν στο σπίτι σας, είναι ικανές να σας αποσυντονίσουν, αλλά και να σας εκνευρίσουν.
Χρειάζεται να δείξετε προσοχή σε ότι θα αφορά την υγεία σας, αλλά και των πολύ αγαπημένων σας προσώπων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην παρασυρθείτε σε μυστικές συμφωνίες ή επαφές που θα υπάρχουν στον επαγγελματικό σας χώρο. Για κανένα λόγο μην διακινδυνέψετε το καλό σας όνομα, αλλά και το κύρος σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα διλήμματα που θα έρθουν στο προσκήνιο θα αφορούν τη συναισθηματική σας ζωή. Η έμπνευση δε θα σας λείπει αν οι προσπάθειές για ανάπτυξη της κοινωνικότητάς σας δε είναι υπερβολικές.


ΙΧΘΥΣ: Βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας και κάντε τη μέρα αρκετά πιο ενδιαφέρουσα. Οι στόχοι που έχετε βάλει θα επιτευχθούν πιο εύκολα και η κοινωνική σας ζωή θα πάρει ευχάριστη τροπή.