Social Icons

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Κάντε τις αγορές σας αφού πρώτα ψάξετε καλά τι είναι αυτά που σας αρέσει. Αναθερμαίνονται οι σχέσεις σας και έρχονται πιο κοντά με τους φίλους σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφού καταπιέζεστε μη μένετε σε μια σχέση που υπάρχει από συνήθεια. Δείτε πιο σοβαρά όλα όσα σας αφορούν και μην τα αφήνετε στην τύχη τους.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Βάλτε τις βάσεις για να χτίσετε το αύριο και τολμήστε να το ονειρευτείτε. Διαμορφώστε με το δικό σας γούστο το χώρο που καταναλώνετε τις περισσότερες ώρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ότι έχετε αποκομίσει μέχρι τώρα είτε εύκολα, είτε δύσκολα, θα πρέπει να τα αξιοποιήσετε και να αρχίσετε να τα εφαρμόζετε στη ζωή σας φροντίζοντας πάντα να είστε συνεπείς.

ΛΕΩΝ: Δεν πρέπει να αφήσετε πίσω καμία εκκρεμότητα αν θέλετε να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρά σας, ειδικά αν αυτές θα αφορούν οικονομικά ή περιουσιακά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μέρα με τη μέρα οι πιέσεις που υπήρχαν στην αρχή θα υποχωρήσουν και θα μπορείτε να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και απολαμβάνετε.

ΖΥΓΟΣ: Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν προς όλες τις κατευθύνσεις, ώστε να βελτιωθούν τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και η ψυχολογία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι αλλαγές που θα προκύψουν ακόμα και αν δεν τις έχετε προγραμματισμένες, θα έχουν θετικά αποτελέσματα, οπότε μη φοβηθείτε να προχωρήσετε και αν χρειαστεί επιδιώξτε τις και εσείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι γρήγοροι ρυθμοί των εξελίξεων δε θα σας αφήσουν και πολλά περιθώρια για προσωπικές στιγμές και ίσως αναγκαστείτε να κολυμπήσετε στα βαθιά μέσα από περιπλεγμένες καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα χρειαστεί να αναπτύξετε μια πιο σωστή πολιτική για να βγείτε αλώβητοι και νικητές. Ενισχύστε το αίσθημα ευθύνης που θα σας προφυλάξει από λάθη και θα κάνει τις προσπάθειές σας επιτυχημένες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι δυσκολίες θα μειωθούν σημαντικά και δεν πρόκειται να ανακόψει τίποτα την άνοδο σας. Υπερασπιστείτε τους στόχους σας, γίνετε ευέλικτοι και λιγότερο διαπραγματεύσιμοι.


ΙΧΘΥΣ: Θα μπερδευτείτε αρκετά και οι μοιρασμένες σκέψεις σας θα ενισχύσουν την τάση σας να πιστεύετε ότι μαθαίνουν τις κινήσεις σας με αποτέλεσμα να γίνεστε θύμα παρεξηγήσεων και ίσως για κάποιους εκμετάλλευσης.