Social Icons

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

ΙΟΥΛΙΟΣ 2014

ΚΡΙΟΣ: Βρίσκεστε σε φάση γενικών διαδικασιών που προωθούν μια εργασιακή και επαγγελματική ανάπτυξη. Πολλά είναι αυτά που πρέπει να γίνουν και η τύχη είναι με το μέρος σας για να τα καταφέρετε. Με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας από τις 22, υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να τα αλλάξετε και να γίνουν τα πάντα πιο ενδιαφέροντα. Απαλλαγείτε από σταθερές συνήθειες που δύσκολα αποχωρίζεται κανείς και κάνετε την υπέρβασή σας, για να πετύχετε την αποκόλληση από πράγματα που σας ταλαιπωρούν αλλά και την επίτευξη αυτών που επιθυμείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε άτομα που μπαίνουν στη ζωή σας ξαφνικά ή άτομα που μπερδεύονται στην προσωπική σας ζωή και σας επηρεάζουν στις απόψεις σας, ακόμα και αν είναι συγγενείς. Το ότι έχετε με κάποιους σχέσεις αίματος δε σημαίνει πως αυτοί πρέπει να αποφασίζουν και να κρίνουν τι είναι το καλύτερο για εσάς, γιατί ακόμα και αν θα κάνετε λάθη, θα είναι αποκλειστικά δική σας επιλογή. Κανένας δεν ξέρει καλύτερα από εσάς τι πραγματικά θέλετε ακόμα και αν το κάνετε εντελώς σαφές με τα λόγια, καθώς πολλές φορές όσο και αν προσπαθείτε να ακολουθήσετε τη φωνή της λογικής, οι νόμοι της καρδιάς είναι πιο ισχυροί.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με τον Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας από τις 1, μάθετε να είστε πιο δεκτικοί στις ερωτικές προκλήσεις και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ίσως θελήσετε να ανοίξετε τις κρυφές πτυχές των συναισθημάτων σας, που σχεδόν πάντα κρατάτε κλειστές για να αποφύγετε ενδεχόμενες άσχημες συνέπειες. Ευτυχώς, αυτή τη φορά φαίνεται πως δε θέλετε να είστε τόσο απόλυτοι στις απόψεις σας, αλλά επιθυμείτε να απελευθερώσετε τα συναισθήματά σας και να μην ξεκινάτε με την απόρριψη στο μυαλό σας. Σαφώς, τα κίνητρα που θα έχετε για να ακολουθήσετε έναν άλλο δρόμο από αυτόν που έχετε συνηθίσει μέχρι τώρα, θα είναι ποιοτικά και ενδιαφέροντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με τον Ερμή στο ζώδιό σας από τις 13, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα αρχίσετε να επικοινωνείτε σε καλύτερο επίπεδο με το σύντροφό σας και θα μπορεί να διακρίνει με ευκολία σε σας πως πλέον έχετε μεγαλύτερη άνεση για να συζητήσετε κάποια θέματα μεταξύ σας, τα οποία μέχρι τώρα απέφευγε συστηματικά εξαιτίας της δικής σας άκαμπτης στάσης. Εάν κρίνετε ότι η σχέση που έχετε εκτός από σταθερή μπορείτε να επενδύσετε περισσότερο συναισθηματικά επάνω της, θα βρείτε τη διάθεση να την ανανεώσετε, επινοώντας διάφορους τρόπους για να το πετύχετε.

ΛΕΩΝ: Με όπλο σας την αίσθηση ελευθερίας για να αποκαλυφθείτε περισσότερο συναισθηματικά, θα συναντήσετε άτομα που θα σας δείξουν μια άλλη οπτική γωνία σε σχέση με τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τον έρωτα. Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 26, πολλοί από εσάς θα έχετε τη δυνατότητα να αρχίσετε κάτι πρωτότυπο ή να αρκεστείτε σε μια νέα και έξυπνη αναδιοργάνωση των δεδομένων. Επωφεληθείτε από τη δύναμη και την αποφασιστικότητα  που σας διακατέχει  στις συζητήσεις και τις συναντήσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρείτε τον πραγματικό σας στόχο και καλυτερέψτε την επικοινωνία σας, ώστε να βρεθείτε πιο κοντά στους φίλους, στους συνεργάτες και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Με σωστούς χειρισμούς θα έχετε σημαντικές απολαβές και ηρεμία στον οικονομικό σας τομέα. Θα εντείνει η καθημερινή σας ζωή σε σημείο που αρκετές φορές θα σκεφτείτε αν θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε στα μελλοντικά σας σχέδια. Μπορεί τα διλήμματά σας να είναι πολλά, αλλά το ίδιο έντονη θα είναι και η ανάγκη σας να πραγματοποιήσετε κάποιες αλλαγές που θα σας οδηγήσουν στο καλύτερο αποτέλεσμα.

ΖΥΓΟΣ: Πάρτε αποφάσεις που θα εξομαλύνουν την καθημερινότητά σας και θα σας φέρουν πιο κοντά στους δικούς σας ανθρώπους.
Ασχοληθείτε εντατικότερα με τον οικονομικό σας τομέα και σας φανερώνει το παρασκήνιο που υπάρχει. Οι οικονομικές διακυμάνσεις θα συνεχίζονται αλλά μην ξεχνάτε πως τα καλύτερα μπορεί να εμφανίζονται αργά, αλλά μένουν σταθερά στον ορίζοντα. Θα γεμίσετε προβληματισμούς για τις αποφάσεις που έχετε πάρει μέχρι τώρα σε πολλούς τομείς της ζωής σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με τον Κρόνο σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας από τις 20, εκμεταλλευτείτε δημιουργικά τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για την αύξηση των εσόδων σας, χρησιμοποιώντας το μυαλό σας. Ότι έπρεπε να φύγει από δίπλα σας έφυγε ή το διώξατε εσείς και πολύ καλά κάνατε, γιατί όποια σχέση σας έχει μέλλον ακόμα και αν έχει υποστεί ζημιά μπορεί να αναγεννηθεί. Περάστε στη δράση αφήνοντας πίσω σας σχέσεις που έχουν φθαρεί ή σας καταπιέζουν ψυχικά. Στις επαγγελματικές σας σχέσεις αφήστε την ωριμότητα να σας βοηθήσει να βγάλετε τα καλά στοιχεία του εαυτού σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορείτε να ελπίζετε σε μια ευνοϊκή τροπή των πραγμάτων και να βάλετε το καινούριο σας χαμόγελο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να διαθέτετε υπομονή και να έχετε κατασταλάξει στο τι θεωρείτε ιδανικό μοντέλο σχέσης. Τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους και θα προσελκύσετε κοντά σας άτομα που θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον. Μη θεωρήσετε ότι κάτι είναι δεδομένο στις καινούριες γνωριμίες που θα κάνετε, γιατί ίσως η ελλιπής επικοινωνία με κάποιους να οδηγήσει σε λάθος εκτίμηση των καταστάσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 12, οι προσωπικές σας σχέσεις θα απαιτήσουν περισσότερη τρυφερότητα και να είστε πιο εξωστρεφείς αν θέλετε να πραγματοποιηθούν οι προσδοκίες σας και να ανανεωθούν. Οι αλλαγές που θα περιέχει ο μήνας, θα σας οδηγήσουν σε σκέψεις γύρω από την υγεία σας και πιθανόν να σας φέρει κάποιες ανησυχίες. Δεν είναι κακή ιδέα να κάνετε κάποιες εξετάσεις προκειμένου να καθησυχάσετε τον εαυτό σας και θα ανακαλύψετε ότι περισσότερο πρόκειται για φοβίες. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε προκειμένου να ηρεμήσετε είναι να μην αφήσετε καμιά ευκαιρία για χαλάρωση και ξεκούραση να σας ξεφύγει και να πάει χαμένη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η αυτοπεποίθησή σας σε συνδυασμό με τις ευνοϊκές συγκυρίες, θα συμβάλουν για να ολοκληρώσετε με επιτυχία αυτά που έχετε κατά νου. Τακτοποιήστε όποια εργασιακή εκκρεμότητα έχετε και τολμήστε μετακινήσεις που απαιτούνται, μια που ξέρετε ότι θα σας βοηθήσουν στο προσεχές μέλλον. Αρκετές συναλλαγές που θα πραγματοποιήσετε, θα προκύπτουν προς όφελός σας και βλέποντας ότι ο οικονομικός σας τομέας έχει άνοδο, θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας στο να αποκτήσετε όσα μπορείτε περισσότερα υλικά αγαθά.


ΙΧΘΥΣ: Φανείτε προνοητικοί στις δύσκολες ώρες, συνειδητοποιώντας την πραγματικότητα και διατηρήστε τις ισορροπίες, ακόμα και στις πιο ανοιχτές προκλήσεις. Αποφύγετε αγορές που δεν τις έχετε πραγματική ανάγκη. Ξεκινήστε να βάζετε τα πράγματα στη σωστή θέση ώστε να γίνει αποκατάσταση του χάους που είχε προκληθεί. Μην κινηθείτε παρορμητικά, αλλά ούτε και φοβισμένα. Προσπαθήστε να βρείτε μια μέση οδό για να κινηθείτε χωρίς βιασύνες, αφού έτσι κι αλλιώς δεν είστε υποχρεωμένοι να τα προλαβαίνετε όλα, ούτε σας εξαναγκάζουν κάποιοι.