Social Icons

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Κυριακή 20 έως 26/7/14

ΚΡΙΟΣ: Ο Ουρανός σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας από τις 22, ωθεί αρκετές από τις καταστάσεις που αντιμετωπίζετε τον τελευταίο καιρό να ολοκληρωθούν, γι’ αυτό αντιμετωπίστε και εσείς το τέλος τους, καθώς είναι σημαντικό να κατανοήσετε το αποτέλεσμα, ανεξάρτητα αν σας είναι αρεστό ή όχι. Δεχτείτε το σαν ένα σημάδι γνώσης, που σας ετοιμάζει για να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο. Είναι σημαντικό να εστιάσετε τις φιλοδοξίες σας προς την κατεύθυνση που θα ευεργετηθούν και άλλα άτομα μαζί με εσάς. Εκφραστείτε και εξωτερικεύστε πράγματα, που μέχρι τώρα τα κρατούσατε για εσάς.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Οι αλλαγές σας αρέσουν μόνο όταν τις αποφασίζετε εσείς, αλλά στη ζωή υπάρχουν γεγονότα που συμβαίνουν ανεξάρτητα από τα προσωπικά σας θέλω. Δεχτείτε τις θετικά για να κερδίσετε από αυτές και για να σας δοθούν οι δυνατότητες για μια ουσιαστική αλλαγή πορείας. Συμπλεύστε με τα γεγονότα όποια και αν είναι αυτά και αποκτήστε μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα στις καταστάσεις, ενεργοποιώντας συγχρόνως της διαίσθησή σας. Προβείτε στις απαραίτητες βελτιώσεις για την προσωπική σας προβολή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην εμπλακείτε σε οικογενειακές κρίσεις, που θα μπλοκάρουν την ψυχική σας ισορροπία. Τα ξεκαθαρίσματα στον εργασιακό σας χώρο, πρέπει να γίνουν αποκλειστικά και μόνο με τις σχέσεις που έχετε με τους συνεργάτες σας και κυρίως με τακτ. Ακόμα και αν πιεστείτε λίγο, επιβάλλεται να αποκτήσετε σε όλα έναν έλεγχο, για να αισθανθείτε καλά και δυνατοί να ανταπεξέλθετε. Αφήστε την καρδιά σας ελεύθερη να διαλέξει αυτό που θέλει, χωρίς να τη βάζετε σε καλούπια και άστοχους κανονισμούς, για να βαδίσει σε καλά μονοπάτια που θα σας οδηγήσουν στην ευτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια ενδιαφέρουσα πρόταση από ένα συνάδερφο ή φίλο σας, σας ενεργοποιεί να μάθετε περισσότερα. Εάν σκοπός σας είναι να προχωρήσετε σε κάποιο συνεταιρισμό, συζητήστε προσεκτικά όλες τις λεπτομέρειες και μετά επεκταθείτε στη δουλειά σας. Μην αποφασίσετε να τα κάνετε όλα μόνοι σας αν δεν είναι της ειδικότητάς σας, γιατί θα σας στοιχίσει χρόνο, χρήμα και αρκετές καθυστερήσεις σε άλλα σχέδιά σας. Προσπαθώντας να τα κάνετε όλα με τον τρόπο που εσείς νομίζετε καλύτερα, εξαντλείτε όλα τα αποθέματα δύναμης και ενέργειας που έχετε.

ΛΕΩΝ: Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 26, πάψτε να αγχώνεστε για ανούσια θέματα που θα μειώσουν τις αντοχές σας, γιατί όταν θα τις χρειαστείτε πραγματικά θα σας είναι αδύνατο να τις αναπληρώσετε. Εάν χρειαστεί να ξεκινήσετε από την αρχή κάποιο σχέδιό σας που μέχρι τώρα δημιουργούσε μόνο προβλήματα, κάντε το χωρίς να σκύψετε το κεφάλι, γιατί δεν έχετε άλλη επιλογή. Προσέξτε τις λεπτομέρειες που θα σας εδραιώσουν στον επαγγελματικό σας χώρο και δείξτε υπομονή σε κάθε βήμα σας, μέχρι να ολοκληρωθεί σωστά το σχέδιό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι καινούριες σας ιδέες θα αποδειχθούν κερδοφόρες αν αποφασίσετε να δουλέψετε περισσότερο για να τις υλοποιήσετε. Εμπιστευθείτε τις εμπνεύσεις σας και δείξτε στους ανώτερους σας ότι έχετε τις ικανότητες που ζητούν και άλλες τόσες που δεν ξέρουν ή δεν έχουν παρατηρήσει. Η δημιουργικότητά σας θα επιβραβευτεί, γι’ αυτό δουλέψτε πολύ σκληρά για να τελειώσετε μια υποχρέωση που έχετε αναλάβει και αν θέλετε να είστε συνεπείς, ζητήστε τη συνεργασία των συναδέλφων σας.

ΖΥΓΟΣ: Προχωρήστε δυναμικά για να μη σας σταματήσει κανείς σε αυτά που αποφασίζετε να κάνετε. Το πρώτο σας βήμα, θα χαρακτηρίσει τη δημιουργική σας περίοδο. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και δώστε του αυτά που του αξίζουν. Σκεφτείτε προσεκτικά τις αλλαγές που έχετε υπόψη, χωρίς να παρασύρεστε από παρορμητικές σκέψεις. Αναζητήστε τις αιτίες των κρυφών σας φόβων που δε σας αφήνουν να προχωρήσετε σε μία σχέση και μετατρέψτε τις σε επιθυμίες για να τους ξεπεράσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο Κρόνος σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας από τις 20, σας θυμίζει ότι πρέπει να κρατήσετε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας και μην τον σπαταλάτε με ανούσιες συζητήσεις. Μη γυρνάτε στο παρελθόν και αναλώνετε το χρόνο σας σκεπτόμενοι για το αν μια συναισθηματική σας σχέση που έχει τελειώσει, αν μπορεί να αναβιώσει. Ασχοληθείτε καλύτερα με τις φιλοδοξίες που έχετε, οι οποίες μπορούν άνετε να μεταβληθούν σε δυνατότητες και τα θετικά θα είναι σαφώς περισσότερα από τα αρνητικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ευτυχώς η διάθεσή σας θα αλλάξει γρήγορα προς όφελος της προσωπικής σας ζωής. Η θετική διέξοδος των καταπιεσμένων συναισθημάτων σας, θα περιορίσει την αρνητικότητα που είχατε μέχρι τώρα στο να προσεγγίζετε τη ζωή με τις δυσκολίες της. Αγαπήστε τον εαυτό σας, για να αγαπήσετε περισσότερο τα έργα σας, αλλά και τους άλλους που σας περιβάλλουν. Η ανεπτυγμένη σας διαίσθηση θα σας κάνει να μπορείτε να καταλάβετε τους άλλους καλύτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όσοι είστε δεσμευμένοι φροντίστε να παραμείνετε αφοσιωμένοι στο σύντροφό σας και να θυμάστε πως αυτά που σας προτείνουν οι φίλοι σας να δοκιμάσετε πάνω στη σχέση σας δεν είναι απαραίτητα σωστά. Μερικές φορές μπορεί να καταστρέψουν ότι με κόπο έχετε χτίσει. Αν θέλετε να κάνετε αλλαγές βρείτε άλλο τρόπο που θα βρίσκει σύμφωνο και το έτερόν σας ήμισυ και δε θα προκαλεί εντάσεις, καυγάδες και αντιπαραθέσεις μεταξύ σας. Ξανασκεφτείτε αν πρέπει να κλονίσετε τη σταθερότητα της σχέσης σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με τον Άρη στο Σκορπιό από τις 26, σκεφτείτε ότι μπορείτε να καταφέρετε πολύ περισσότερα, χωρίς να έχετε ανάγκη τους άλλους για να τα πραγματοποιήσετε. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να υπερτιμήσετε τις δυνατότητές σας και να ωθηθείτε στην υπερβολή. Υιοθετήστε έναν πιο σωστό και δίκαιο τρόπο ιεράρχησης, μετρώντας πρώτα τις επιθυμίες σας, μετά τις φιλοδοξίες σας και ύστερα τα πρόσωπα και τις καταστάσεις. Αποφύγετε τις άσκοπες εξορμήσεις και τις υπερβολές, μια που δε θα είστε στερημένοι από έμπνευση ή εύνοια.


ΙΧΘΥΣ: Κυνηγήστε με επιμέλεια την ουσία των πραγμάτων στα επαγγελματικά, αλλά και στα προσωπικά σας θέματα, χωρίς να κάνετε από μόνοι σας περίπλοκα τα εύκολα και δημιουργήσετε ανατροπές. Εξάλλου, ανάλογα με τις περιστάσεις ξέρετε να βάζετε μπρος τους μηχανισμούς επίθεσης και αυτοάμυνας όταν υπάρχουν κακόβουλες προθέσεις ή δυσκολίες. Συνειδητοποιήστε, εφαρμόστε και μάθετε να προτιμάτε στο καθετί τα μικρά και ουσιαστικά βήματα, από τα μεγάλα και εντυπωσιακά που είναι αβέβαια.