Social Icons

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Οι αλλαγές στην καθημερινότητα θα σας βγουν σε καλό αν δείξετε πραγματικό ενδιαφέρον. Μην πτοείστε από αλλαγές στα σχέδιά σας και καθυστερήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Τολμήστε να εφαρμόσετε νέες και πρωτοποριακές ιδέες. Προσπαθήστε να μην παρασύρεστε από συναισθηματικές ανασφάλειες και φοβίες.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Κρατηθείτε μακριά από έξοδα που θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας. Χάνετε την πραγματική ουσία των πραγμάτων όταν αφιερώνεστε σε πρακτικά θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε αλλαγές στον προσωπικός σας χώρο και νιώστε ανανεωμένοι. Ξεχωρίστε τους καλούς σας φίλους από τους υπόλοιπους που πρέπει να κρατήσετε αποστάσεις.

ΛΕΩΝ: Αναπληρώστε τις γνώσεις που σας λείπουν και δε θα βγείτε χαμένοι. Μην αφήνετε τη δουλειά να σας απορροφάει και ξεχνάτε τη διασκέδαση και τον έρωτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διεκδικήστε ότι σας ανήκει και προσηλωθείτε στην καριέρα σας. Προσπαθήστε σε συναισθηματικά θέματα να μην ξεπερνάτε τα όριά σας.

ΖΥΓΟΣ: Αντιμετωπίστε με τόλμη και θάρρος επαγγελματικά ζητήματα. Για να καταλάβετε τη συμπεριφορά των άλλων ακούστε τα μηνύματα που σας δίνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι σίγουρο ότι θα σας απασχολήσουν αξιοκρατικά θέματα στον εργασιακό σας χώρο. Μοιραστείτε αρμοδιότητες με τους συνεργάτες σας για να μην πάθετε υπερκόπωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κρατήστε τα απαιτούμενα όρια σε μια φιλία που δε θέλετε να πάρει τροπή σε ερωτική. Μόνο η προνοητικότητα θα σας σώσει από ένα λάθος που πάτε να πράξετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ελπίδες που  ξέρετε ότι θα σκοντάψουν στο κατεστημένο μην τις αναζωπυρώνετε. Τα διλήμματα που έχετε δε θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε κανένα επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να μην μαλώνετε με τους συνεργάτες σας εξομαλύνετε τις καταστάσεις. Αν θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας μη χαλαρώνετε τις προσπάθειές σας.


ΙΧΘΥΣ: Ασχοληθείτε με νέα θέματα και μην αναλάβετε άλλες ευθύνες. Πρέπει να έχετε υπομονή και επιμονή για να σταθεροποιήσετε τις φιλοδοξίες σας.