Social Icons

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Καλλιεργήστε σε όσους σας περιβάλλουν εμπιστοσύνη για το πρόσωπό σας. Εντάσεις θα υπάρξουν στον εργασιακό χώρο εξαιτίας παρασκηνιακών ενεργειών.

ΤΑΥΡΟΣ: Έντονα θα σας απασχολήσει και η τακτοποίηση των οικονομικών σας εκκρεμοτήτων, καθώς θα ψάχνετε νέες στρατηγικές για την επιτυχή ανάκαμψη του οικονομικού σας τομέα.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην κουράζεστε να πείσετε για τα σχέδιά σας αν δεν προβλέπεται ηθική και υλική ικανοποίηση. Οι ευθύνες που έχετε αναλάβει σας ωθούν να απομονωθείτε προσωρινά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο σύντροφός σας προσπαθεί να ικανοποιήσει στο έπακρο τις δικές σας ανάγκες. Υπάρχει μια ισορροπία σε γενικές γραμμές μεταξύ σας και μπορεί να διατηρηθεί.

ΛΕΩΝ: Μια σειρά από περιστατικά θα είναι η αιτία να αποκαλυφθούν κρυφές επιθυμίες. Μην είστε τόσο δύσπιστοι σε αυτά που σας λένε, γιατί καμιά φορά η αλήθεια εκπλήσσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε σκέψεις που σας κάνουν ευάλωτους σε υλικές διεκδικήσεις. Αν κινηθείτε χωρίς σκέψη θα οδηγηθείτε σε λανθασμένα συμπεράσματα.

ΖΥΓΟΣ: Θα βρεθείτε σύντομα σε αδιέξοδο αν δεν κάνετε τις αλλαγές που είναι απαραίτητες. Αν κάποιοι από τους συνεργάτες σας αμφισβητούν τα κίνητρά σας, μη χάνετε  το κουράγιο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πριν προβείτε σε αλλαγές εξασφαλίστε τις προϋποθέσεις που είναι απαραίτητες. Μόνο αν ενεργήσετε μεθοδικά θα έχετε υψηλά ποσοστά επιτυχίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια ουσιαστική συζήτηση με ένα καλό σας φίλο θα σας βοηθήσει σημαντικά. Αναζητήστε καλύτερη ποιότητα ζωής και περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να διασκεδάσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τολμήστε μια αλλαγή σε προσωπικό επίπεδο αφού η ιδέα μιας νέας σχέσης σας ανεβάζει τη διάθεση. Μοιραστείτε με τους συνεργάτες σας τα νέα δημιουργικά σχέδια που ετοιμάζετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην καταπιέζετε τους γύρω σας και φανείτε προσγειωμένοι. Ζητήστε βοήθεια από τους φίλους σας για να μη γίνετε λεία επιτήδειων.


ΙΧΘΥΣ: Η διπλωματική στάση θα σας βοηθήσει να αναρριχηθείτε επαγγελματικά. Οι έντονες συναισθηματικές καταστάσεις δε σας επιτρέπουν να δείτε την πραγματικότητα.