Social Icons

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Έχετε πολλά να βγάλετε από μέσα σας και θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία. Η σχέση σας αρχίζει να γίνεται καλύτερη και είναι θέμα χρόνου η βελτίωσή της.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε τα περιττά έξοδα και διαχειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας. Ήρθε η στιγμή και πολύ σύντομα θα πρέπει να προβείτε σε σημαντικές επενδύσεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη σπαταλήσετε χρόνο και χρήμα σε αγορές που δε θα σας είναι χρήσιμες τώρα ή στο μέλλον. Οι αυξημένες δυνατότητες βελτίωσης του οικονομικού σας τομέα, θα αρχίσουν να διαφαίνονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να δείξετε υπομονή καθώς θα έχετε να αντιμετωπίσετε παλιές σας υποχρεώσεις. Πολλά θα ακούσετε, αλλά λίγα θα ισχύουν, όμως, μέχρι το τέλος την ημέρας θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο.

ΛΕΩΝ: Η προσαρμογή σας σε κάποια νέα δεδομένα δε θα είναι τόσο εύκολη όσο νομίζετε. Θα πρέπει να επεξεργαστείτε τα σχέδιά σας από την αρχή και με άλλο τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι θετικές αλλαγές θα αρχίσουν σταδιακά παρότι θα υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις. Η ακαταστασία και η ασάφεια που υπάρχει στη ζωή σας, θα σας αποσυντονίζει.

ΖΥΓΟΣ: Αρκετές φορές σας θα απομακρύνεστε από τους στόχους σας χωρίς αιτία. Θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε διεξόδους σε σημαντικά σας προβλήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο επαγγελματικός σας κόσμος θα απορροφήσει αρκετή από την ενέργειά σας. Φροντίστε να έχετε συγκεντρώσει μεγάλα αποθέματα υπομονής και δύναμης.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η έντονη επιθυμία σας να κατοχυρώσετε και να διατηρήσετε τη θέση σας, θα σας βάλει σε μια διαδικασία διαβουλεύσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο κίνδυνος να εκτεθείτε δεν προέρχεται από τους άλλους, αλλά από τη στάση που θα κρατήσετε. Προτού πάρετε οποιαδήποτε απόφαση, εξετάστε και την παραμικρή λεπτομέρεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα ανακαλύψετε τα σημεία που θα σας δείχνουν από που θα προέλθουν οι τυχόν δυσκολίες. Οι συνθήκες στον εργασιακό σας χώρο θα είναι κάπως περίεργες.


ΙΧΘΥΣ: Διατηρήσετε μια πιο μετριοπαθή στάση προς τους συνεργάτες σας ή απέναντι σε άτομα κύρους. Η επαγγελματική σας ευελιξία θα περιορίσει τις κόντρες και τις αντιπάθειες με τους συνεργάτες σας.