Social Icons

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2024

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 

Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Φεβρουάριος...

Στις 2 ο Ερμής στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, θα σας στηρίξει στο να αναγνωρίσετε τι συμβαίνει γύρω σας χωρίς να χρειαστεί να κάνετε διαλόγους που θα σας συγχύσουν.
 
Στις 6 ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, ενισχύοντας τη δημιουργικότητα και κάνοντάς σας πιο τολμηρούς. Καλλιεργήστε τις δυνατότητές σας, χωρίς να απομακρυνθείτε από τα τρέχοντα θέματα ή την καθημερινότητά. Συνδυάστε τη γνώση με καθετί καινούριο, κρατώντας ζωντανές τις επαφές με τους γύρω σας. Φέρνει χρήσιμες πληροφορίες για να τις εκμεταλλευτείτε αλλά και για υλοποίηση. Βοηθάει να είστε παρατηρητικοί και επινοητικοί,  επιμελείς, κοινωνικοί και αντικειμενικοί όπου χρειαστεί. Αυξάνεται η δημιουργικότητα, οπότε σε ότι σαν ενδιαφέρει θα είστε εφευρετικοί.
 
Στις 7 η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνει αρκετά απρόοπτα, γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα και αυξάνει τη γοητεία. Ο Άρης στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, αυξάνει τη δυναμικότητά σας ώστε να αναλάβετε υποχρεώσεις, αλλά η θέλησή σας θα είναι μειωμένη, όπως και οι αντιστάσεις σας απέναντι σε δύσκολες καταστάσεις.
 
Στις 8 ο Ήλιος στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, θα σας κάνει να συμπεριφέρεστε απότομα απέναντι στους άλλους δημιουργώντας εκνευρισμό και αντιπαραθέσεις. Χαμηλώστε τους τόνους και μην αφήνετε τη γλώσσα σας να τρέχει χωρίς σταματημό.
 
Στις 10 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, θα σας γεμίσει αισιοδοξία και όρεξη για δουλειά. Καινούρια ενδιαφέροντα θα τραβήξουν την προσοχή σας, ενώ οι εξελίξεις θα τρέχουν. Διατηρήστε την προσοχή σας στους στόχους που έχετε θέσει για να οδηγηθείτε σε θετικά αποτελέσματα και να μην αποκλίνετε από αυτούς. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Ο Ερμής στον Υδροχόο σε τετράγωνο με το Δία στον Ταύρο, κάνει τη μέρα ακατάλληλη για να αναπτύξετε σε συνεργάτες τα σχέδιά σας αφού θα ζητήσουν από εσάς δεσμεύσεις που δεν είστε έτοιμοι να πάρετε.
 
Στις 13 η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, αυξάνει το συναισθηματισμό σας και γίνεστε πιο ανοιχτοί απέναντι στα δικά σας άτομα, αλλά και πιο επιεικείς με συνεργάτες στον επαγγελματικό χώρο.
 
Στις 14 ο Άρης περνάει στον Υδροχόο, ενώ βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο και θα σας κάνει να λειτουργείτε απρόβλεπτα αλλά και παθιασμένα αλλά φέρνει σύγκρουση σε προσωπικό επίπεδο με το σύντροφο ή άτομα της οικογένειας. Συγκρατήστε τη γλώσσα σας για να μην προκαλέσετε ρήξη στις σχέσεις σας. Θα αποζητάτε την ελευθερία σας και θα τη διεκδικείτε με κάθε τρόπο. Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα προκύψουν μελετώντας τις λεπτομέρειες, πριν προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα.
 
Στις 17 η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, αφήνοντας σας χώρο να εκδηλωθείτε, να σταθεροποιήσετε συναισθηματικές καταστάσεις της ζωής σας και να ανεξαρτητοποιηθείτε από άτομα που σας εγκλωβίζουν. Θα είστε γενναιόδωροι, ενώ θα κάνετε και πιο σωστή οικονομική διαχείριση. Ο Ερμής στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνει ανατροπές σε σχέδια και καθυστερήσεις στη λήψη αποφάσεων. Αποφύγετε απερίσκεπτες κινήσεις για να αποφύγετε εμπόδια. Η όψη αυτή είναι επίσης ακατάλληλη για να προβείτε σε αγορές που σχετίζονται με την τεχνολογία.
 
Στις 22 η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Άρη στον Υδροχόο, αυξάνει τον ερωτισμό, την τρυφερότητα και την αγάπη με αποτέλεσμα να καλυτερεύουν οι προσωπικές σας σχέσεις.
 
Στις 24 η Πανσέληνος στην Παρθένο, ενισχύεται η διορατικότητα, η αντίληψη και η σκέψη, αλλά δε θα λείψουν οι εσωτερικές αναζητήσεις, το άγχος και η ανασφάλεια. Δημιουργεί ουτοπικές καταστάσεις ενώ θα είναι πολύ εύκολο να απομακρυνθείτε από τους στόχους σας. Μην προχωρήσετε σε αλλαγές που δεν έχετε μελετήσει εξαρχής ή αντιπαρατεθείτε με συνεργάτες. Μείνετε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα, αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν και φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού ( Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς). Ο Ερμής περνάει στους Ιχθείς, κάνοντάς σας διαισθητικούς και ταυτόχρονα ευμετάβλητους. Θα είστε αρκετά δεκτικοί με ότι συμβαίνει γύρω σας και έντονα συναισθηματικοί στην επικοινωνία σας. Όσο θα βρίσκεται ο Ερμής σε αυτή τη θέση, θα δέχεστε πληροφορίες, θα μάθετε αλήθειες και θα ασχολείστε μόνο με σημαντικές στιγμές.
 
Στις 25 η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε τετράγωνο με το Δία στον Ταύρο, αυξάνει την τάση για υπερβολές και περιττά έξοδα. Αποφύγετε ακρότητες που θα βάλουν σε κίνδυνο τον οικονομικό σας τομέα και κατά συνέπεια την εγκυρότητά σας σε επαγγελματικό επίπεδο.
 
Στις 27 ο Άρης στον Υδροχόο σε τετράγωνο με το Δία στον Ταύρο, προκαλεί λάθη, διαφωνίες και εκνευρισμό. Μην καταπιαστείτε με τίποτα έξω από τα σχέδιά σας.
 
Στις 28 ο Ήλιος στους Ιχθείς σε σύνοδο με Ερμή και Κρόνο στους Ιχθείς, κρατήστε τις ισορροπίες στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, χωρίς να αφήσετε παραπονεμένο τον κοινωνικό σας κύκλο, αφού θα εμπλουτιστεί με νέα πρόσωπα. Φερθείτε με υπευθυνότητα και περισσότερη σοβαρότητα σε ότι σχετίζεται με δημόσιες υπηρεσίες. Δείξτε υπευθυνότητα και αποφύγετε υπερβολές που θα σας κουράσουν, για να εξελιχθείτε και να υπάρξει πρόοδος στην καριέρα σας.
 
Στις 29 ο Ερμής στους Ιχθείς σε εξάγωνο με το Δία στον Ταύρο, κάνει τις συζητήσεις σας ενδιαφέρουσες και δημιουργικές, ενώ ταυτόχρονα σας βοηθάει να καταλήξετε σε αποφάσεις είτε προσωπικού, είτε επαγγελματικού χαρακτήρα.