Social Icons

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Μη δημιουργείτε εντάσεις και προστριβές, αλλά φανείτε διπλωμάτες. Μερικές ώρες αναζήτησης με τον εαυτό σας, θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μείνετε μακριά από κριτικές που γίνονται για άτομα που δε βρίσκονται παρόντα. Τολμήστε να εφαρμόσετε νέες και πρωτοποριακές ιδέες.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε να δώσετε τροφή για σχόλια σε κακόβουλους ανθρώπους. Να έχετε εναλλακτικές λύσεις και να μην υποτιμάτε πρόσωπα και καταστάσεις.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν δεν έχετε κανονίσει τίποτα καλέστε στο σπίτι σας φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Ακόμα και αν δε νιώθετε στα καλύτερά σας, μείνετε κοντά σε αυτούς που έχουν ανάγκη.
 
ΛΕΩΝ: Τακτοποιήστε τα θέματά σας και κανονίστε να πάτε μια βόλτα για να ξεσκάσετε. Μείνετε μακριά από οικογενειακές διαφωνίες που είναι αξεπέραστες.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην κάνετε άλλες υποχωρήσεις γιατί θα σας δημιουργηθούν απωθημένα. Συγκρατηθείτε στις αγορές που θα κάνετε για να μην αδειάσει το πορτοφόλι σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Εξηγήστε τις διαφωνίες που έχετε σε σχέδια άλλων με ήρεμους τόνους. Μπορεί να μη σας είναι εύκολο να κάνετε μεγάλες αλλαγές, αλλά χρειάζεται.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μείνετε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα για να νιώσετε όμορφα και τρυφερά. Φροντίστε τη συναισθηματική σας ζωή που την έχετε παραμελήσει.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε χρήματα άλλων για να κάνετε μια αγορά. Μην ξεχνάτε πως πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στο χέρι σας είναι να έχετε μια χαλαρή επικοινωνία με τους φίλους σας. Κάντε μια προσπάθεια να ακούσετε κάποια πρόσωπα, ακόμα και αν διαφωνείτε μαζί τους.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όταν συζητάτε με συνεργάτες για οικονομικά θέματα μην είστε εριστικοί. Μην αφήσετε στη μοίρα τους θέματα κληρονομικά ή φορολογικά.
 
ΙΧΘΥΣ: Έχετε να ακούσετε πολλά όμορφα λόγια από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Ξεφορτωθείτε από τον προσωπικό σας χώρο ότι σας είναι άχρηστο.