Social Icons

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Μην εκτιμήσετε παραπάνω τις δυνατότητές σας και μην αναλάβετε παραπάνω υποχρεώσεις. Στοχεύστε μέχρι εκεί που σας παίρνει, για να μην απογοητευθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα προκύψουν αλλαγές στις σχέσεις με τους συνεργάτες και το σύντροφό σας, που θα είναι αναπόφευκτες, απαραίτητες και καθοριστικές.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Επικεντρωθείτε στους στόχους σας για να ανακτήσετε πάλι τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων που έχουν διαμορφωθεί, βάζοντας το μυαλό σας να δουλέψει και δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι συζητήσεις, οι συναντήσεις και οι επαφές με άτομα του επαγγελματικού σας τομέα θα είναι άφθονες και από εσάς εξαρτάται εάν θα είναι προς όφελός σας.

ΛΕΩΝ: Προτιμήστε να διατηρήσετε ότι έχετε με σύνεση και όχι παρασυρόμενοι από ψεύτικες υποσχέσεις και ελπίδες και η τύχη θα σας χαμογελάσει και πάλι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έρωτες του παρελθόντος έρχονται να αναστατώσουν τη ζωή σας, όσοι από εσάς είστε δεσμευμένοι με σκοπό να σας αποπροσανατολίσουν.

ΖΥΓΟΣ: Θα σας ξυπνήσουν αναμνήσεις και θα κινήσουν εκ νέου το ενδιαφέρον σας, σπρώχνοντας σας σε σκέψεις που δε θα θέλετε να αποκαλυφθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι εμπειρίες σας και τα κρυμμένα σας συναισθήματα έχουν αφήσει τα σημάδια τους, όμως, δεν πρέπει να αφεθείτε άνευ όρων, μόνο και μόνο γιατί πιστεύετε ότι έτσι θα γίνει η ζωή σας πιο ενδιαφέρουσα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σκεφτείτε καλά πριν αποφασίσετε να κάνετε αλλαγή πλεύσης και εγκαταλείψετε την υπάρχουσα σχέση σας, γιατί μετά δε θα υπάρχει γυρισμός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι αδέσμευτοι προσπαθήστε να είστε πιο εκδηλωτικοί για να δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα που θα φέρει ευχάριστες εξελίξεις στη συναισθηματική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φανείτε περισσότερο γοητευτικοί και ελκυστικοί και προσεγγίστε και εσείς με άνεση τα άτομα που σας ενδιαφέρουν και κάντε τους να σας ακολουθούν.

ΙΧΘΥΣ: Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να αναπτυχθεί μια υγιής αισθηματική σχέση που θα σας συντροφεύει στο παρόν, αλλά και στο μέλλον.