Social Icons

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

ΚΡΙΟΣ: Θα περάσετε καλύτερα αν διαφωνήσετε και λίγο, χωρίς να τραβάτε την κατάσταση στα άκρα. Η ζεστασιά και η αφοσίωση που θα σας δείξει ο σύντροφός σας θα σας αιχμαλωτίσει.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη σχέση σας για να σας φέρουν πιο κοντά με το σύντροφό σας, αλλά για να μη δυσκολέψει, αποφύγετε να θίξετε την αξιοπρέπεια του.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Συνδυάστε την αγάπη με το πάθος και θα ζήσετε όμορφες και ευτυχισμένες στιγμές. Μπορεί κάποιοι συνεργάτες σας να είναι επιπόλαιοι, αλλά εσείς σηκώνετε μπαϊράκι χωρίς ιδιαίτερη αφορμή.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε οι οικονομικές σας διαπραγματεύσεις να γίνονται από πλήρη μυστικότητα. Αναπτύξτε τις δημόσιες σχέσεις σας για να πετύχετε περισσότερα.
 
ΛΕΩΝ: Αποφύγετε να δείξετε εμπιστοσύνη σε άτομα που λένε μόνο μεγάλα λόγια. Εστιάστε την προσοχή σας σε ένα επαγγελματικό σας θέμα που συναντάει αρκετές δυσκολίες.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε να συναναστρέφεστε με άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς. Σταματήστε να μπερδεύετε τα επαγγελματικά σας θέματα με τη συναισθηματική σας ζωή.
 
ΖΥΓΟΣ: Αναβάλετε ουσιαστικές οικονομικές συζητήσεις για μια άλλη μέρα. Η καθιέρωσή σας στον επαγγελματικό χώρο θα έρθει μόνο εάν είστε υπομονετικοί.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας μόνο σε πράγματα που πραγματικά σας ενδιαφέρουν. Κρατήστε αποστάσεις ασφαλείας από κακόβουλους και κακεντρεχείς ανθρώπους.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη σπαταλήσετε τη γενναιοδωρία σας σε άτομα που πιθανόν να σας εκμεταλλεύονται. Βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας ή να κάνετε διακοπές πριν καταρρεύσετε.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για κάθε ενδεχόμενη αλλαγή να είστε έτοιμοι με εναλλακτικές λύσεις. Αποφύγετε να υποπέσετε στο παράπτωμα της καταναλωτικής μανίας, για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων που δε θα σας είναι ευχάριστες.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με λογικές και πρακτικές κινήσεις από πλευρά σας θα έρθει η αναβάθμιση της θέσης σας. Σε απρόβλεπτες καταστάσεις προσπαθήστε να φανείτε ψύχραιμοι.
 
ΙΧΘΥΣ: Μια πρόταση για αλλαγή δουλειάς θα σας βρει απροετοίμαστους, γι’ αυτό ζητήστε πίστωση χρόνου. Δείτε τα λάθη του παρελθόντος σαν εμπειρίες που σας βοηθούν να ωριμάσετε.