Social Icons

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Εξηγήστε τις προθέσεις που έχετε σε κάτι που πρέπει να προγραμματίσετε. Να είστε ξεκάθαροι σε αυτά που λέτε για να υπάρξουν απογοητεύσεις ή παρεξηγήσεις.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Η δύναμη και η ασφάλεια που επιθυμείτε στη ζωή σας θα έρθουν σταδιακά. Αξιοποιήστε σωστά τους ανθρώπους που εργάζονται σκληρά για το δικό σας συμφέρον.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μια συνάντηση με φίλους και ένα βράδυ με καλή παρέα είναι ότι καλύτερο για σήμερα. Με ψυχραιμία και ορθή σκέψη θα καταφέρετε να λύσετε τα προβλήματά σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη χαλάτε τη διάθεσή σας για πράγματα που μπορούν εύκολα να διορθωθούν. Θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα η δημιουργικότητα και η καλή σας διάθεση.
 
ΛΕΩΝ: Είναι ωραίο να κάνετε όνειρα, αλλά πρέπει να δείτε πως μπορούν να γίνουν και πράξη. Η λάμψη που θα έχετε θα σας δώσει τις ευκαιρίες που χρειάζεστε για να αποκαταστήσετε τα τυχόν προβλήματα.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη χαλάτε τις εμπνεύσεις σας ασχολούμενοι με θέματα που δε σας ταιριάζουν. Βρείτε χρόνο να παρακολουθήσετε θεάματα που σας ευχαριστούν και ανεβάζουν την ψυχολογία σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Απαιτήστε ότι δικαιωματικά σας αξίζει και αφήστε να φανεί η αξία σας. Προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί σε θέματα που θα αφορούν άτομα του εργασιακού σας χώρου.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείξτε αγάπη και κατανόηση στα ηλικιωμένα άτομα της οικογένειάς σας. Μην πάρετε τόσο σοβαρά τα πικρόχολα σχόλια που θα κάνει ένα άτομο του περιβάλλοντός σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι εντάσεις και οι γκρίνιες θα υπάρχουν στο σημερινό πρόγραμμα. Φροντίστε για την καλή λειτουργία της υγείας σας και μη φορτώνεται τον οργανισμό σας με περισσότερο άγχος.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ανανεώστε τα σχέδιά σας και μην παραμένετε σε παλιές καταστάσεις. Ξεδιπλώστε τον εαυτό σας ακόμα και αν οι πιέσεις σας φαίνονται ανυπέρβλητες.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επεκτείνετε τα ενδιαφέροντά σας και κάντε τη ζωή σας πιο όμορφη και πιο ζωντανή. Θα έχετε αρκετή όρεξη για περιπέτεια και ίσως αποφασίσετε να κάνετε μια μικρή εκδρομή.
 
ΙΧΘΥΣ: Ανεβάστε το κοινωνικό σας επίπεδο μέσα από επαγγελματικές επιτυχίες ή οικονομική άνοδο. Η αυτοπεποίθηση, η δημιουργικότητα και η προσωπικότητά σας θα σας κάνουν εύκολα αποδεκτούς.