Social Icons

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

ΚΡΙΟΣ: Οι αλλαγές δεν είναι τόσο εύκολες, οπότε μην ασκείτε πιέσεις στο ταίρι σας να δείξει ένα άλλο πρόσωπο. Αποφύγετε να παίζετε ή να είστε εριστικοί με τα επαγγελματικά του σχέδια.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Δεν έχετε άλλα περιθώρια για να αναβάλετε αυτά που πρέπει να κάνετε σήμερα. Επιδιώξτε να αναθερμάνετε τη σχέση σας, με φιλίες, κοινωνικές επαφές και όλα θα πάνε καλά.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακούστε τις απόψεις των άλλων και μην αδιαφορείτε για τη γνώμη τους. Προτιμήστε το διάλογο για να ξεπεράσετε προβλήματα και μην επιτρέψετε στον εγωισμό σας να πικράνει αγαπημένα πρόσωπα.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επεξεργαστείτε στο μυαλό σας αυτά που σας λένε οι φίλοι σας και μην είστε μονόπλευροι. Ευνοείται η δημιουργία νέων στόχων και η υλοποίηση ενός μακροχρόνιου σχεδίου.
 
ΛΕΩΝ: Δεν ωφελεί να σκαλίζετε ξεχασμένες καταστάσεις, οπότε μην ανοίγετε τέτοιες κουβέντες. Προσπαθήστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και ότι σας ενοχλεί πραγματικά.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με τη βοήθεια της λογικής θα αποφύγετε εντάσεις και δυσκολίες. Βάλτε κάποια όρια στις απαιτήσεις της οικογένειάς σας και μην κάνετε όλα τα χατίρια.
 
ΖΥΓΟΣ: Μην καταπιέζεστε αν τα πιστεύω σας συγκρούονται με αυτά των συνεργατών σας. Ξεπεράστε ψυχολογικά προβλήματα, ακούγοντας την καρδιά σας και αφήνοντάς την να σας οδηγήσει.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σε θέματα επαγγελματικά έχετε αρκετή πυγμή, γι’ αυτό μην είστε μετριοπαθείς. Ξεκαθαρίστε τι ζητάτε από μια συνεργασία και προβάλετε τα σχέδιά σας σε άτομα κύρους.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη δείξετε φόβο μπροστά σε ένα συνεργάτη που κάνει επίδειξη εξουσίας. Κρατήστε αποστάσεις ασφαλείας από τα γεγονότα, περιορίζοντας την επιθυμία για προσωπική προβολή.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξεκινήστε δυναμικά τη σημερινή μέρα με θετική σκέψη και χαμόγελο. Η διπλωματία θα είναι για τα επαγγελματικά σας σχέδια ένας σημαντικός παράγοντας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πάρτε δραστικά μέτρα για όσους δρουν παρασκηνιακά και μην αφήσετε σχόλια να σας εκνευρίσουν. Οι εξελίξεις που θα υπάρχουν στα επαγγελματικά θέματα θα σας ωφελήσουν οικονομικά.
 
ΙΧΘΥΣ: Μια παλιά κατάσταση επανέρχεται στο προσκήνιο και σας γυρίζει στο παρελθόν. Μην πιστεύετε σε ψεύτικες υποσχέσεις, ειδικά σε αυτές που δίνονται κάτω από πίεση.