Social Icons

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Πολλές φορές η ανία σας κουράζει και σας κάνει να βαριέστε τα πάντα. Κάποιες από τις συζητήσεις σας θα σας δώσουν την αίσθηση ότι επιτέλους καταλήξατε κάπου.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μην εκβιάζετε καταστάσεις για να αποσπάσετε από το ταίρι σας μια υπόσχεση. Είναι παρακινδυνευμένο να εκφράσετε σε τρίτους τη γνώμη σας για την προσωπικότητα του.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο χρόνος αλλά και οι συγκυρίες έχουν δοκιμάσει τη σχέση σας από πολλές πλευρές. Οι επιθυμίες που είχατε απωθήσει λόγω προσδοκιών του συντρόφου σας αρχίζουν να παίρνουν μορφή.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε λύσεις σε εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει και ανακουφιστείτε. Προσεγγίστε με λογική ότι θέλετε για να μην ανατραπούν τα σχέδιά σας.
 
ΛΕΩΝ: Καλύψτε τα συναισθηματικά κενά με τη βοήθεια ενός προσώπου που σας αγαπά. Μιλήστε με ένα φιλικό σας άτομο που θα σας ανακουφίσει με τα λόγια του.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν οι ίδιοι δε δηλώσετε τι προσφέρετε, μην περιμένετε να το καταλάβουν οι άλλοι. Δώστε χρόνο στις εξελίξεις και μάθετε να μην είστε ανυπόμονοι και βιαστικοί.
 
ΖΥΓΟΣ: Ζητήστε εξηγήσεις και μην αφήσετε ασάφειες να σας χαλάσουν τη μέρα. Αποδράστε από το βαρύ κλίμα που επικρατεί στον εργασιακό σας χώρο.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ζητήστε σαφείς εξηγήσεις σε ότι δεν καταλαβαίνετε από τους στενούς σας συνεργάτες. Η μυστικοπάθεια δε σας βοηθάει στο συναισθηματικό τομέα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφήστε σκέψεις που σας γεμίζουν άγχος και σας αποπροσανατολίζουν και περάστε στην πράξη. Μην αφήνετε να γίνονται σχόλια γύρω από την προσωπική και ερωτική σας ζωή.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να μπορείτε να εκνευρίζεστε από την στάση των άλλων, πρέπει εσείς να είστε καλύτεροι. Αφήστε τη μέρα να περάσει και μη λέτε λόγια που αργότερα θα τα μετανιώσετε.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεχθείτε καινούρια πρόσωπα στη ζωή σας, ακόμα και αν θέλετε να διατηρήσετε συντηρητική στάση. Οι καινούριες σας ιδέες θα φανούν εξαιρετικές στους συνεργάτες σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Χρησιμοποιήστε νέα δεδομένα και μην τρομάζετε από τις υπάρχουσες συνθήκες. Ψάξτε καλύτερα μέσα σας και θα βρείτε τις δυνάμεις που θα σας βοηθήσουν.