Social Icons

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2021

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 

Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Απρίλιος... 

Στις 2 ο Ερμής στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, φέρνει καλυτέρευση στον επικοινωνιακό σας τομέα, οπότε το έδαφος για συζητήσεις και συναντήσεις επαγγελματικού χαρακτήρα γίνεται πιο γόνιμο.
 
Στις 4 ο Ερμής περνάει στον Κριό, κάνοντάς σας ετοιμόλογους και μάχιμους επαγγελματικά και προσωπικά. Θα ενθουσιάζεστε γρήγορα, θα έχετε γρήγορη αντίληψη, ενώ η παρόρμηση θα σας χαρακτηρίζει σε συναντήσεις και επαφές. Καλό θα ήταν να προσέξετε λίγο τις λεπτομέρειες και να μην τις προσπερνάτε, καθώς μέσα από αυτές θα βρείτε κλειδιά που θα σας ανοίγουν πόρτες για την επιτυχία.
 
Στις 6 η Αφροδίτη στον Κριό σε εξάγωνο με τον Άρη στους Διδύμους, ομορφαίνει την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Περάστε όμορφες ώρες με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.
 
Στις 9 ο Άρης στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, ωθεί σε ακραίες συμπεριφορές και καταστάσεις, καθώς χάνεται εύκολα ο έλεγχος των πραγμάτων. Αποφύγετε εκρήξεις θυμού και εντάσεις που θα χαλάσουν την εικόνα σας.
 
Στις 10 ο Ερμής στον Κριό σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, σας κάνει αναποφάσιστους και ανίκανους να αντισταθείτε σε ότι συμβαίνει γύρω σας. Η Αφροδίτη στον Κριό σε εξάγωνο με το Δία στον Υδροχόο, φέρνει ευνοϊκά γεγονότα ειδικότερα σε προσωπικό επίπεδο. Αποφάσεις επισημοποίησης  καθώς και κέρδη είναι μερικά από τα καλά που φέρνει αυτή η ευνοϊκή όψη.
 
Στις 12 με τη Νέα Σελήνη στον Κριό, απρόσμενα γεγονότα θα σας οδηγήσουν σε μετασχηματισμούς, ενώ θα νιώθετε έτοιμοι για νέα ξεκινήματα. Η επιθυμία σας για αλλαγές θα σας κάνει ανυπόμονους με αποτέλεσμα να καθυστερείτε τις εξελίξεις. Απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας καταπιέζουν ή άτομα που σας ταλαιπωρούν ψυχικά. Χρησιμοποιήστε την ενέργειά σας θετικά και μη τη σπαταλήσετε σε ρίσκα ή προκλήσεις. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Η Αφροδίτη στον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, δημιουργεί τάσεις απομόνωσης και συναισθηματική αστάθεια. Μειώνεται η εμπιστοσύνη απέναντι στους άλλους και κυριαρχεί το παρασκήνιο.
 
Στις 13 ο Ήλιος στον Κριό σε εξάγωνο με τον Άρη στους Διδύμους, θα έχετε ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, αλλά και αλλαγές. Προχωρήστε δυναμικά και δείξτε σε συνεργάτες και άτομα κύρους τις δυνατότητές σας.
 
Στις 14 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και θα αποζητήσετε περισσότερη ασφάλεια, αλλά και κάλυψη των συναισθηματικών και υλικών σας αναγκών. Την περισσότερη ενέργειά σας θα την καταναλώνετε στο οικογενειακό περιβάλλον.  Θα είστε περισσότερο ήρεμοι και στις προσωπικές σας σχέσεις θα υπάρχει περισσότερο πάθος. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς).
 
Στις 15 ο Ήλιος στον Κριό σε εξάγωνο με το Δία στον Υδροχόο, ανασυγκροτήστε τις δυνάμεις σας. Αφήστε τη λογική να κυριαρχήσει και να σας δείξει το μονοπάτι τη επιτυχίας.
 
Στις 16 ο Ήλιος στον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σας ωθεί να υπέρ εκτιμήσετε τις δυνάμεις σας και η αυξημένη αίσθηση εξουσίας που θα θέλετε , θα σας οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια. Όσοι έχετε μυστική ζωή θα κινδυνέψετε με αποκαλύψεις.

Στις 17 ο Άρης στους Διδύμους σε τρίγωνο με το Δία στον Υδροχόο, ωθεί σε δημιουργικά ταξίδια που σχετίζονται με τον επαγγελματικό σας χώρο, αλλά ανοίγει και νέους ορίζοντες γνώσεων. Δε θα λείπει η δυναμικότητα που θα πλαισιώνεται από την καλή ψυχολογία, οπότε θα είστε πιο συγκεντρωμένοι και έτοιμοι να πάρετε σωστές αποφάσεις. Ο Ερμής στον Κριό κάνει εξάγωνο με το Δία στον Υδροχόο και τον Άρη στους Διδύμους, κάνοντας συζητήσεις και επαφές να βρίσκουν το στόχο τους, ενώ ταυτόχρονα ισορροπεί συναίσθημα με λογική για να παρθούν σωστές αποφάσεις. Ευνοούνται νέα ξεκινήματα και αγορές μηχανημάτων. Ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας σχέδια, καθώς θα είστε έντονα δημιουργικοί και έτοιμοι να αντιδράσετε σε ότι προκύψει. Όμως, καθώς ο Ερμής από τον Κριό κάνει και τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σας βγάζει προς τα έξω το σκληρό σας πρόσωπο και ακραίες συμπεριφορές. Εάν αφήσετε τον εγωισμό να σας παρασύρει, μην περιμένετε να βρείτε κατανόηση από τους γύρω σας.
 
Στις 19 ο Ερμής περνάει στον Ταύρο, φέρνοντάς σας αντιμέτωπους με την πραγματικότητα και κάνοντάς σας περισσότερο ρεαλιστές. Θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας, αλλά και να βρείτε εναλλακτικές λύσεις σε ότι σας απασχολεί. Δίνει σάρκα και οστά στις ιδέες, στα σχέδια και στους στόχους σας. Οι επαφές σας κρίνονται από σοβαρότητα, βάζοντας το υπόβαθρο για μεγάλες συνεργασίες. Μέσα από συζητήσεις θα βρίσκετε εναλλακτικές λύσεις για ότι προσκρούει σε εμπόδια, ενώ η ηρεμία και η λογική, θα βοηθάει να εκφράζεστε σωστά. Δώστε σημασία στις προοπτικές που θα ανοιχθούν μπροστά σας, διατηρώντας ανοιχτό μυαλό και παραμερίζοντας αμετακίνητες θέσεις. Ο Ήλιος στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ερμή στον Ταύρο, θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να λύσετε τυχόν διαφορές που υπάρχουν ανάμεσά σας.

Στις 23 ο Άρης περνάει στον Καρκίνο, κάνοντάς σας υπερευαίσθητους καθώς σε αυτή τη θέση είναι σε πτώση. Όμως, θα είστε αρκετά φιλόδοξοι και αποφασισμένοι να εργαστείτε σκληρά. Θα λειτουργείτε υπερπροστατευτικά απέναντι σε οικογενειακά και αγαπημένα πρόσωπα και καλό θα είναι να προσέξετε να μην το παρακάνετε και τους κάνετε να ασφυκτιούνε. Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνει κοντά σας κάποιο πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει και θα υπάρξει ερωτισμός, αλλά δε σας εγγυάται ότι θα υπάρχει διάρκεια.
 
Στις 24 ο Ερμής στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο, οι αλλαγές θα εμφανίζονται εκεί που δε τα περιμένετε με ξαφνικά νέα, που θα κρύβουν ιδέες για καινούργια πράγματα. Επανεξετάστε τους στόχους σας και υιοθετείστε  νέες επαγγελματικές επιδιώξεις.
 
Στις 25 η Αφροδίτη στον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, μην επιχειρήσετε αλλαγές ή ξεκαθαρίσματα σε συναισθηματικό επίπεδο, καθώς θα προκληθεί ψυχρότητα και ρήξη σε σχέσεις. Ο Ερμής στον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, προκαλεί πιέσεις, εξάντληση και αγανάκτηση. Αποφύγετε  νέα ξεκινήματα, καθώς συνεργάτες ή άτομα κύρους δε θα είναι πρόθυμα να ακολουθήσουν.
 
Στις 27 Πανσέληνος στο Σκορπιό, δημιουργεί ανακατατάξεις οι οποίες μπορούν να αποδειχθούν επιζήμιες αν δεν κρατηθούν οι απαραίτητες ισορροπίες. Προσπαθήστε να μην κινηθείτε με κριτήριο το θυμό, καθώς θα ξεσηκώσετε θύελλα αντιδράσεων και κύμα αντεκδίκησης. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις σε ότι θα αφορά τον οικονομικό ή συναισθηματικό σας τομέα, γιατί οι συνέπειες θα είναι αρνητικές και με διάρκεια. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Ο Πλούτωνας σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω , φέρνει αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο που θα σας προκαλέσουν έντονη ανασφάλεια. Επανεξετάστε τους στόχους σας χωρίς βιασύνες και συνειδητοποιήστε τι είστε διατεθειμένοι να κάνετε για να πετύχετε. Μην αφήσετε την καθημερινότητα να σας πνίξει, αλλά αντισταθείτε σθεναρά για να πετύχετε στην πορεία. Ενδέχεται προσωπικές σχέσεις ή βαλτωμένες συνεργασίες να φτάσουν στο τέλος τους.
 
Στις 30 ο Ερμής στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, θα σας στηρίξει στο να αναγνωρίσετε τι συμβαίνει γύρω σας χωρίς να χρειαστεί να κάνετε διαλόγους που θα σας συγχύσουν.

Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Απρίλιος...