Social Icons

Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Μένοντας μακριά από ριψοκίνδυνες επενδύσεις, θα δείτε τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται. Ασχοληθείτε αποκλειστικά με την ανανέωση της συναισθηματικής σας ζωής.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μη συνεχίσετε μια κόντρα στον εργασιακό χώρο που θα δημιουργήσει κακό προηγούμενο. Για να υπάρχει συνέχεια πρέπει να αποδεχθείτε τις απόψεις των άλλων.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αλλάξτε στάση στα επαγγελματικά θέματα και στις συναναστροφές που έχετε. Εκφράστε τα συναισθήματά σας και μην ασχολείστε μόνο με τα επαγγελματικά.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κρατήστε μια συγκεκριμένη τακτική για να ξεπεράσετε ένα οικογενειακό πρόβλημα. Προσπεράστε και αδιαφορήστε ανθρώπους και καταστάσεις που σας προκαλούν άγχος.
 
ΛΕΩΝ: Βάζοντας μπροστά τη λογική θα καταφέρετε να αλλάξετε τις αρνητικές εντυπώσεις των άλλων. Συγκρατήστε τον εκνευρισμό σας που δε σας οδηγεί εκεί που τελικά θα θέλατε.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην κάνετε περιττές σπατάλες και άσκοπα έξοδα για να μην έρθουν δύσκολες μέρες. Σκεφτείτε θετικά και μην αφήνετε απαισιόδοξες σκέψεις να σας χαλούν τη διάθεση.
 
ΖΥΓΟΣ: Χαλαρώστε και διασκεδάστε, γιατί ύστερα από τόση δουλειά το δικαιούστε. Η διάθεσή σας για νέα σχέδια θα έχει υποστήριξη από τους συνεργάτες σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βελτιώστε τις συνθήκες εργασίας σας ξεκινώντας από αλλαγές στο χώρο. Κάποιες από τις ανακατατάξεις στον επαγγελματικό τομέα θα σας βγάλουν κερδισμένους.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Η καθημερινότητά σας έχει πολλά να σας δώσει που θα σας εκπλήξουν, ενώ δεν αποκλείεται να αναπτυχθεί και ένα νέο ειδύλλιο που θα σας κάνει να νιώσετε πρωτόγνωρα συναισθήματα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Περιορίστε στο ελάχιστο έως καθόλου, συναλλαγές με άτομα που δεν εμπιστεύεστε. Μην επιτρέψετε στους γύρω σας να εκμεταλλεύονται την ανεκτικότητά σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η τυπικότητα του συντρόφου σας μπορεί να σας εκνευρίζει, αλλά σας παρέχει ασφάλεια. Δείτε την καθημερινότητα πρακτικά και μη δυσανασχετείτε από τώρα επειδή έχετε ελάχιστο ελεύθερο χρόνο.
 
ΙΧΘΥΣ: Εκτιμήστε σωστά τις προτεραιότητές σας για να αποφύγετε τις απότομες αντιδράσεις. Μοιραστείτε όνειρα και σχέδια με ένα πολύ δικό σας πρόσωπο που σας αγαπάει.