Social Icons

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Δρομολογήστε κάποιες από τις υποθέσεις σας που θα καταλήξουν σε συμφέρον. Η ροή των εξελίξεων θα είναι πιο γρήγορη, γι’ αυτό συντονιστείτε.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Πάρτε σημαντικές αποφάσεις, πριν οι καταστάσεις πάρουν δυσάρεστη τροπή.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Καλό θα ήταν να μη δείχνετε στους γύρω σας τη σκληρή πλευρά του χαρακτήρα σας. Φανείτε προσεκτικοί σε ότι λέτε για τους φίλους σας ή τα πολύ κοντινά σας πρόσωπα.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες και εστιάστε την προσοχή σας σε μια υπόθεση. Βάλτε τα σχέδιά σας σε εφαρμογή και μην περιμένετε τη βοήθεια των άλλων.
 
ΛΕΩΝ: Οι αστείρευτες ιδέες σας θα αρχίσουν να σας κάνουν ακαταμάχητους, αλλά οι υπεκφυγές ορισμένων θα σας κουράζουν και ίσως αλλάξετε τακτική.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ίσως  χρειαστεί να επέμβετε δυναμικά σε ότι καθυστερεί από υπαιτιότητα άλλων. Οι περιορισμοί που βάζετε δίνουν την εντύπωση πως δεν είστε θετικοί μαζί τους.
 
ΖΥΓΟΣ: Ξαναβρείτε τον εαυτό σας με αυτά που σας προτείνει το έτερόν σας ήμισυ να κάνετε μαζί. Προσπαθήστε να μην ξεσπάτε σε λάθος στιγμές, βγάζοντας από μέσα σας το θυμό από παλιές καταστάσεις.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι προδιαγραφές σε συναισθηματικά ζητήματα που είχαν παγώσει θα είναι θετικές. Πιέζοντας τον εαυτό σας ασταμάτητα, μπλοκάρετε μόνοι σας την ενέργεια.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια ευχάριστη γνωριμία θα σας γεμίσει χαρά και θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Επαναφέρετε την ισορροπία στη σχέση με το σύντροφό σας με ένα ουσιαστικό διάλογο.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην κάνετε επενδύσεις που θα βάλουν σε κίνδυνο τον οικονομικό σας τομέα. Αποφύγετε διαλόγους που δεν οδηγούν πουθενά και φορτίζουν αρνητικά το κλίμα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ψάχνετε συνέχεια για ύποπτες κινήσεις, όταν αφήνετε τη ζήλια να σας τυφλώνει. Με άστοχες ή λάθος κινήσεις, προκαλείτε την τύχη σας και είναι άδικο.
 
ΙΧΘΥΣ: Αφήστε μια σοβαρή επαγγελματική υπόθεση στα χέρια αυτών που ξέρουν καλύτερα από εσάς. Μην αναμιχθείτε σε σχόλια, ειδικά για ανθρώπους που δεν είναι παρόντες.