Social Icons

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Κάντε έργα και μη μένετε στα λόγια, αν νομίζετε ότι οι άλλοι σας αγνοούν. Με σοβαρές και μετρημένες κινήσεις θα πετύχετε την εκτίμηση και την εύνοια των συνεργατών.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Άσκοπες παρεξηγήσεις θα δημιουργήσουν προβλήματα και δε θα σας οδηγήσουν πουθενά. Πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και να είστε σίγουροι πως θα εκτιμηθεί.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Το οικογενειακό περιβάλλον θα σας στηρίξει την κατάλληλη στιγμή. Κρατήστε τη στρατηγική σας αλλά αλλάξτε πολιτική για να κερδίσετε ότι επιθυμείτε.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι επαγγελματικές εξελίξεις θα είναι πολύ ενθαρρυντικές για εσάς. Ανταποκριθείτε θετικά και με αγάπη στα συναισθήματα ενός δικού σας προσώπου.
 
ΛΕΩΝ: Αυξάνονται οι ευαισθησίες σας και γίνεστε πιο συναισθηματικοί απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Έχετε ανάγκη την παρουσία τους για να νιώσετε καλά και το ίδιο ισχύει και για αυτούς.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απολαύστε τη συντροφιά τους και κάντε μαζί τους πράγματα που θέλατε από κοινού. Χαρείτε τις μέρες που ακολουθούν και αν υπάρχει μέσα στα σχέδια και ένα ταξιδάκι τολμήστε το.
 
ΖΥΓΟΣ: Δραστηριοποιηθείτε  δυναμικά στον επαγγελματικό χώρο, αλλά θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε πολλά από αυτά που θεωρούσατε δεδομένα.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια τάση απληστίας και διεκδίκησης που θα έχετε έντονη, θα σας κάνει στα μάτια ανθρώπων που σας ξέρουν πολύ καλά, να μη σας αναγνωρίζουν.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Να είστε προσεκτικοί σε συζητήσεις που θα αφορούν κλείσιμο συμφωνιών και να έχετε μελετήσει προσεκτικά υπογραφές συμβολαίων.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα έχετε και πάλι αρκετή όρεξη για να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε. Αρχίζετε να ξεπερνάτε την αίσθηση της μοναξιάς και να παρασύρεστε από ένα κύμα ζωντάνιας γύρω σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να καλυτερεύσετε το κλίμα που επικρατεί στο συναισθηματικό σας κόσμο. Μπορεί να είναι περισσότερες απ’ όσες εσείς νομίζετε.
 
ΙΧΘΥΣ: Αφήστε στην άκρη σενάρια, υιοθετήστε νέες ιδέες και δε θα χάσετε. Ίσως να περιμένετε καιρό να αλλάξει κάτι στη ζωή σας, όμως, τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου.