Social Icons

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Τα πολλά μπερδέματα μπορούν να γίνουν πολύ κουραστικά. Φροντίστε να περιορίσετε την επικίνδυνη τάση σας να ενδιαφέρεστε για πολλά πράγματα μαζί πριν να είναι αργά.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Ασχοληθείτε περισσότερο με τις ανάγκες του οργανισμού σας και γενικά της υγείας σας. Είναι καιρός να φροντίσετε και λίγο τον εαυτό σας και να μην παραμελείτε τις ανάγκες του.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Σίγουρα σας χρειάζεται χρόνος για ξεκούραση και λίγο παραπάνω για διασκέδαση. Ζητήστε από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα να κάνουν μαζί σας πράγματα που σας ενθουσιάζουν και σας φτιάχνουν το κέφι.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απαλλαγείτε από το άγχος που έχετε για το πώς θα προλάβετε το χρόνο και συζητήστε. Τα κακώς κείμενα που υπάρχουν, θα επανεξεταστούν είτε το θέλετε, είτε όχι.
 
ΛΕΩΝ: Αποφύγετε να επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος και τολμήστε αλλαγές. Μην επιβαρύνεστε με επιπρόσθετες ευθύνες άλλων, αφού ακόμα δεν έχετε αναλάβει τις δικές σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει να δηλώσετε ξεκάθαρα τα όριά και τους σκοπούς σας απέναντι στα γεγονότα. Αφήστε ήσυχους τους συνεργάτες σας και μην ανακατεύεστε στα δικά τους θέματα.
 
ΖΥΓΟΣ: Κάντε μια προσπάθεια να δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις προσωπικές σας σχέσεις. Μη φανείτε διστακτικοί αν μια φιλική σας σχέση μετατραπεί σε ερωτική.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η επιμονή και η υπομονή θα σας οδηγήσουν σε μια μεγάλη επαγγελματική επιτυχία. Αποφύγετε διαπληκτισμούς στον εργασιακό χώρο που δεν οδηγούν πουθενά.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Βρείτε καινούρια ενδιαφέροντα, για να μην αφήσετε τη ρουτίνα να σας χαλάσει το κέφι. Φροντίστε να μάθετε να προσαρμόζεστε για να μη σας τρομάζουν οι αλλαγές.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα θα σας απασχολήσει έντονα μια πρόταση για συνεργασία. Σε σοβαρά θέματα δραστηριοποιηθείτε, αλλά μην είστε τόσο ενθουσιώδεις.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας και μην αφήνετε να σας απορροφά η κοινωνική ζωή. Φανείτε πρωτότυποι στις ιδέες σας και κάντε συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν.
 
ΙΧΘΥΣ: Προτιμήστε να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε, απ’ το να μείνετε μέσα και να πλήξετε. Πριν οι άλλοι ξεκαθαρίσουν τη θέση τους, μην αποκαλύψετε τα πραγματικά σας κίνητρα.