Social Icons

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Μην αγχώνετε συνεχώς προσπαθώντας να λύσετε όλα τα προβλήματα που υπάρχουν. Προσπαθήστε να είστε πιο εσωστρεφείς και μην ανακοινώνετε σε όλους τα σχέδιά σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Δείξτε το ανάλογο ενδιαφέρον σε κάποια υπόθεση που αφορά τον οικονομικό σας τομέα. Δώστε προτεραιότητα στα εργασιακά σας θέματα για να ανακουφιστείτε από τις εκκρεμότητες.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην κάνετε παρέα με άτομα που δεν ταιριάζουν στον δικό σας τρόπο ζωής. Επιβάλετε να φανείτε γενναιόδωροι με άτομα που σας έχουν αποδείξει την αγάπη τους.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη βιαστείτε να δείτε αλλαγές. Η οποιαδήποτε ευκαιρία θα έρθει ύστερα από προσπάθεια και τη στιγμή που δε θα την περιμένατε.
 
ΛΕΩΝ: Καλά θα κάνετε να μην υπερτονίζετε τα επιχειρήματά σας, όταν το ταίρι σας σε κάποια σημεία έχει δίκιο. Μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας, όταν πρέπει να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα της σχέσης σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο σύντροφός σας θα ψάχνει τα λάθη του και θα προσαρμόζεται στις νέες καταστάσεις. Κάντε μια καινούρια προσέγγιση στη σχέση σας και απολαύστε τα αποτελέσματα.
 
ΖΥΓΟΣ: Οι συνεργάτες σας είναι ανοιχτοί για συζητήσεις ουσίας και μπορείτε να ελπίζετε σε θετικές εξελίξεις, αλλά καλά θα κάνετε να βρείτε δικές σας διεξόδους και να μην αγκιστρώνεστε πάνω τους.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν πρέπει να αφήνετε να επηρεάζεστε από διακυμάνσεις της συναισθηματικής σας ζωής. Βρείτε χρόνο για να περάσετε ένα όμορφο και ξεκούραστο βράδυ με τη συντροφιά των φίλων σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχετε πολλές δραστηριότητες που δε σας αφήνουν να σταθείτε σε λεπτομέρειες. Οι περιστάσεις θα λειτουργήσουν θετικά και θα πάρετε αποφάσεις ουσιαστικές.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάποιες διαφορές που υπήρχαν με το σύντροφό σας βρίσκουν τρόπο επίλυσης και ανακωχής. Έχει ένα διαφορετικό τρόπο να δείχνει το ενδιαφέρον του προς εσάς.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διώξτε μακριά από εσάς ότι δε σας υπόσχεται τη σιγουριά και την ασφάλεια. Σταματήστε να διατηρείτε μίζερες σχέσεις ή καταστάσεις που δε σας βοηθούν να ανανεωθείτε.
 
ΙΧΘΥΣ: Στηρίξτε όσο μπορείτε αξιόπιστα άτομα που σας αγαπούν και τους έχετε εμπιστοσύνη. Μην μπαίνετε στον πειρασμό να ακούτε λόγια ανθρώπων που έχουν δημιουργήσει παρασκήνιο.