Social Icons

Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα ενισχύσει την ανάγκη σας να αφεθείτε στα χέρια των άλλων και σχεδόν να εγκαταλείψετε τη ζωή σας, ενώ παράλληλα θα σας κάνει και ιδιαίτερα απαιτητικούς.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Ίσως τώρα να είναι η κατάλληλη εποχή για να βάλετε μακροπρόθεσμους στόχους και να φροντίσετε οι επενδύσεις σας να είναι ασφαλείς και σοβαρές.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι προτάσεις που θα σας γίνουν από κάποιους για γρήγορο κέρδος μπορούν εύκολα να σας παρασύρουν σε μεγάλες απώλειες, όμως, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις οικονομικές σας αποφάσεις.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η πρόοδος που θα έχετε στην επικοινωνία και μια σειρά από περιστατικά και συμπτώσεις, θα σας δώσουν λύση αλλά και τα μέσα για να υλοποιήσετε τα νέα σας σχέδια.
 
ΛΕΩΝ: Η τύχη συμπορεύεται μαζί σας ανοίγοντας σας έναν καινούριο ορίζοντα στις επιδιώξεις για το μέλλον. Ετοιμαστείτε για νέες γνωριμίες που έρχονται για να αντικαταστήσουν αυτές που τέλειωσαν.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη δείχνετε εμπιστοσύνη σε λόγια που σας λένε άτομα που δε γνωρίζετε καλά. Οι νέες προοπτικές που ανοίγονται για την καριέρα σας, θα σας δώσουν καινούριες ελπίδες.
 
ΖΥΓΟΣ: Δε χρειάζεται να κάνετε περιττά έξοδα μόνο για να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας. Να είστε επιφυλακτικοί σε υποσχέσεις που θα σας ζητήσουν να δώσετε.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πάρτε αποφάσεις των σοβαρών σας θεμάτων, όταν δε θα είστε εκνευρισμένοι. Εξετάστε όλα τα δεδομένα που έχετε στα χέρια σας πριν κάνετε μια σημαντική επένδυση.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεκουραστείτε γιατί η κούραση σας κάνει να πεισμώνετε και να γκρινιάζετε. Αξιοποιώντας σωστά όσα έχετε μάθει θα βοηθηθείτε για σημαντικές αγορές.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρέπει να δείξετε υπομονή σε αντιφατικές καταστάσεις που σας έχουν κουράσει. Εκμεταλλευτείτε τη ζωτικότητα που έχετε προς όφελός σας και μην αφήνετε να πηγαίνει χαμένη.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προβληματιστείτε με τις ύποπτες κινήσεις κάποιων συνεργατών σας και δείξτε ιδιαίτερη προσοχή. Μην επιτρέψετε σε μία διένεξη ή παρεξήγηση που θα έχετε να σας χαλάσει τη διάθεση.
 
ΙΧΘΥΣ: Βάλτε όρια στις απαιτήσεις των οικογενειακών σας προσώπων και μην τους κακομαθαίνετε. Οι περισσότεροι στόχοι σας είναι εφικτοί και θα αποδώσουν σύντομα.